изпрати контра покана до ПП-ДБ за преговори за ротацията на

...
изпрати контра покана до ПП-ДБ за преговори за ротацията на
Коментари Харесай

ГЕРБ с контрапокана за преговори с ПП-ДБ

изпрати контра покана до ПП-ДБ за договаряния за ротацията на държавното управление. ГЕРБ желаят договарянията да са в събота, а не на следващия ден , Това оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ. 

Тази покана идва откакто през днешния ден Кирил Петков показа поканите на ПП-ДБ към  и екипа на ГЕРБ за среща на следващия ден в Народното събрание във време, което е комфортно за тях.

Поканата е за договаряния за " Споразумение за взаимно ръководство в границите на мандата на 49-ото Народно заседание сред ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната - Демократична България " и " Механизъм за взимане на решения ", както и за състав и конструкция на Министерския съвет и  е подписана от Мария Габриел, Теменужка Петкова, Деница Сачева и Рая Назарян.

Считаме, че едвам откакто и в случай че реализираме единодушие по съглашението и механизма на ръководство, можем да продължим взаимно по изработването на законодателната и управническа стратегии, декларират от ГЕРБ. 

Вчера от от бързането на Политическа партия и съответно на да подаде оставка, която беше и скоростно гласувана в Народно заседание. Но и ГЕРБ гласоподаваха " за " оставката на Денков.

Едновременно с това през днешния ден Румен Радев насрочи графика с консултациите, който започва в понеделник.
 Румен Радев насрочи съвещания в два дни от 11 март
Румен Радев насрочи съвещания в два дни от 11 март

Първият ден ще минат така наречен представители на мнозинството
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР