Изпращаното оръжие от други страни на Украйна се унищожава още

...
Изпращаното оръжие от други страни на Украйна се унищожава още
Коментари Харесай

Стефан Янев: Изпращаното оръжие за Украйна се унищожава още по пътя

Изпращаното оръжие от други страни на Украйна се унищожава още по пътя в самата страна. Снабдяването на Украйна с оръжие удължава войната. Това сподели някогашният длъжностен премие и някогашен боен министър Стефан Янев, който отновозаяви позицията си, че е срещу военната ни помощ за Украйна. Според него това би било неточност.
Възможно е някакво българско оръжие да се изпраща в Украйна по някакви други пътища, уточни той в коментар за неофициалното доставяне с българско оръжие на Украйна. Всички покупко-продажби през годинитие, преди или след войната, имат краен адресат. Но ние директно не участваме, сподели още Янев.

Той разяснява и казуса с пътищата: Министърът на финансите обясняваше по какъв начин тези контракти за пътищата са противозаконни и не искаше да заплати. Ние казахме,че има съмнение за неправомерност, само че държавното управление не е съд. Интересно е, по какъв начин един проблем не може да бъде решен толкоз дълго време.

Вероятно уволнението на фрагменти от служебното държавно управление е част от смяната. Споделям мнението на президента. Изпълнителната власт би трябвало да изясни, за какво го прави, уточни Янев.

В партията сме смишленици, които милеят за България. Искаме да оставим смислена вероятност за идващото потомство, уточни той какъв ще е съставът на подготвяната от него партия, заяви Янев. Той е изрично срещу хартиената бюлетина.

По думите му хората в България се опасяват не толкоз от войната и политическата неустановеност, колкото от икономическата неустановеност.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР