Изпращането на пари към банкови карти вече е достъпно и

...
Изпращането на пари към банкови карти вече е достъпно и
Коментари Харесай

Нова услуга вместо банкови преводи: преводи към карти

Изпращането на пари към банкови карти към този момент е налично и за българите. Услугата е нова за нашия пазар – започва по-рано тази година и следва да набере огромна известност, безапелационни са анализаторите.

Преводите към картина физически лица сензитивно се разграничават от различните способи за изпращане на пари – банкови и p2p преводи да вземем за пример. Те са определяни като идващ стадий в еволюцията на всекидневните разплащания, на която сме очевидци в последните години.

Прехвърлянето на суми сред консуматори става все по-бързо и елементарно. Вече няма значение дали изпращащият и получаващият превода са клиенти на една и съща банка или мобилно приложение. Дори няма значение дали двамата са от една и съща страна. Условията за превод към карта са единствено две: получателят да има платежна карта Visa, издадена в Европейската икономическа зона, а изпращащият да вкара номера ѝ в цифровия портфейл iCard.

Най-често потребителите избират този вид заплащания, когато желаят преводът да дойде бързо – за секунди. Друго преимущество е, че преводът може да бъде изпратен когато и да е на денонощието, всеки ден, от всяка точка на света, т.е. отпадат рестриктивните мерки, свързани с работното време на банките.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР