Изпращането на номинации за X издание на кампанията Пловдив –

...
Изпращането на номинации за X издание на кампанията Пловдив –
Коментари Харесай

Изтича срокът за номинации в кампанията Пловдив - град на доброто

Изпращането на номинации за X издание на акцията „ Пловдив – град на “ продължава единствено още три дни.  Номинирайте хората, които са създали положително, приканиха учениците от ПГХТТ. За десета поредна година децата от Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника дадоха старт на търсенето на положителни хора в Пловдив. Днес те започнаха събирането на номинации в акцията „ Пловдив – град на положителното “, която се организира под патронажа на кмета Здравко Димитров.
В рамките до 15-ти юни пловдивчани ще имат опцията да предлагат всички тези положителни хора, които безкористно подават ръка на човек в потребност или се борят за развиването на нашето общество. „ Пловдив – град на положителното “ цели да отличи положителните хора, да насърчи добротворчеството и да покаже, че дружно можем повече.
 22 дребни добрини, които да извършите 22 дребни добрини, които да извършите
" Човечеството ще загине от дефицит не на велики каузи, а от дефицит на дребни добрини. Великото дело е единствено покрив, а стените се иззижд...
„ Пловдив постоянно е бил хубав, освен поради архитектурата си, а и поради хубавата сила на хората, които живеят в него. А хубавата сила е присъща на положителните души. За добрините би трябвало да се приказва, да се демонстрират и да се отличават. Награди се раздават при спорта, киното, музиката и доста други области. Нека добрината бъде най-важната област, в която да се дават оценки “. Това бе посланието за старта на акцията, което насочи и Йорданка Петкова - ръководител на Националния алианс на хората с редки заболявания и основател на акцията.
„ Разкажете за положителните хора, покажете ги, дано положителното стане заразно “, приканиха учениците от ПГХТТ. Предложенията за положителни хора ще се одобряват онлайн посредством специфична форма на формалния уебсайт на акцията: www.gradnadobroto.plovdiv.bg. Срокът за номинации е до 15.06.21 година - 13:00 ч.
И тази година пловдивчани ще могат да предлагат своите съграждани в четири разнообразни категории: просветителна и обществена активност, добротворчество и градско развиване. Номинирани могат да бъдат всички хора направили дребни и огромни положителни каузи. Официалната гала по награждаването ще се състои на 22-ри юни, като часът ще бъде разгласен в допълнение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР