Изпращаме работната седмица с облачно време. През деня ще духа

...
Изпращаме работната седмица с облачно време. През деня ще духа
Коментари Харесай

Изпращаме работната седмица с облачно време

Изпращаме работната седмица с облачно време. През деня ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са най-вече сред 7° и 12°, а оптималните ще бъдат сред 16° и 21° , в София - към 16°.

Над Черноморието облачността ще е раздрана, след обяд - най-вече забележителна, само че ще се задържи без превалявания. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 17° и 19°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3 - 4 бала.

Над планините облачността ще е най-вече забележителна, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра - към 5°.

В събота ще духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър. Облачността от запад ще се раздира и понижава, а над Източна България ще е към момента най-вече забележителна и на обособени места там е допустимо да превали слаб дъжд. Минималните температури ще са сред 5° и 10°, а оптималните - сред 14° и 19°.

В неделя времето ще е най-вече слънчево. Сутринта тук-там в котловините ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност. Дневните температури ще са с два-три градуса по-високи.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР