изпраща един от най-силните си периоди през сезона, след като

...
изпраща един от най-силните си периоди през сезона, след като
Коментари Харесай

Валенсия продължи със силните изяви и взе трета поредна победа

изпраща един от най-силните си интервали през сезона, откакто реализира трета поредна победа от предходната събота насам. Тази вечер “Местайя ” стана очевидец на триумф с 3:1 над в дуел от 27-ия кръг на.

Миналия уикенд отборът на Марселиньо пребори Майорка с 1:0, а по-късно през седмицата надделя Атлетик Билбао също с 1:0 в реванша от полуфиналите за Купата на Испания и се класира за мача за трофея.

Всички голове през днешния ден паднаха след почивката. В 48-ата минута Гонсале Гедеш засече с глава след центриране от фал и се възползва от неточност на вратаря Луис Максимиано.
 Гонсало Гедеш
След още единствено три Максимилиано Гомес удвои - също с глава.

Гостите понижиха в 56-ата, когато центриране в наказателното поле на Валенсия приключи с автогол на стража Хауме Доменек.

Много скоро обаче подемът на Гранада беше секнат, откакто реферът отсъди дузпа за Валенсия, осъществена от Карлос Солер за 3:1 в 62-ата минута. Решението на основния арбитър и сътрудника му от ВАР обаче беше дискусионно.
 Карлос Солер
Валенсия обаче остава надалеч от местата в класирането, даващи право на присъединяване в евротурнирите. Гранада пък е тъкмо над зоната на изпадащите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР