Изповедта на лейди Ди е изпълнена с отчаяние и чрез

...
Изповедта на лейди Ди е изпълнена с отчаяние и чрез
Коментари Харесай

Бъкингам В Паника! Откриха Тайно Писмо На Даяна Писано 6 Месеца Преди Гибелта! Това Обяснява Всичко!

Изповедта на лейди Ди е изпълнена с обезсърчение и посредством нея лейди тя търси другарска поддръжка. Тя разкрива детайлности към връзките си с членовете на кралското семейство, които мощно я тревожат. По това време тя към момента е омъжена за принц Чарлз, само че в брака им от дълго време зеят пукнатини.

Той е възобновил връзката си с огромната си обич Камила. Изискванията на фамилията му към Даяна и явното им отрицание на държанието й напълно обричат брака им на неуспех, предават от retro.bg.

Вижте тайното писмо на Даяна, което тя написа 6 години преди трагичната си гибел.

Скъпи Дъдли,

Беше ми толкоз прелестно по време на обяда ни през днешния ден. Той беше специфичен по доста аргументи и една от тях беше чудесният ни диалог. В момента се усещам изолирана, повече от всеки път, виждайки какво се случва в страната и в това семейство. През последните няколко години участвах в стратегия за себеразвитие и с помощта на нея разбрах какво претърпяват хората, които страдат и имат потребност от обич и поддръжка, без значение дали са приети в болница или са на улицата. Усещам, че имаш религия в мен, Дъдли, и не знаеш какъв брой доста значи това за мен в миг, в който съм неразбрана от околните си.

Много бих желала да продължим диалога си през януари, когато всичко ще е по-спокойно и всекидневието няма да е толкоз забързано и с напрежение. Имам потребност от съвета ти. Вие сте ни доста скъпи и специфични другари, Дъдли, през днешния ден обядът ни беше превъзходен.

С любов, Даяна
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР