Използвайте алое, за да се излекувате и от най-страшната болест!  Една

...
Използвайте алое, за да се излекувате и от най-страшната болест! 
Една
Коментари Харесай

Алое, мед, вино – тази смес ще изправи болните на крака!

Използвайте алое, с цел да се излекувате и от най-страшната болест! 

Една доста приятна, енергична остаряла дама написа: „ През 1985 година след две интервенции, ме изписаха от онкологичната клиника и ме изпратиха у дома, с цел да умра, защото по-късно се обясни, че имам 10 дни живот.

У дома лежах в леглото в продължение на два дни и си спомних рецептата за лекуване на целия организъм, в състава на която главната съставна част беше алое.

Рецептата с описанието я бях поставила някъде и трябваше да я подготвя по памет. Откъснах всичките листа на две 4-5 годишни растения, измих ги добре, избърсах ги, отрязах бодлите и ги пуснах в месомелачка. Получи се сок от към 2 литра.

Взех 3 кг мед и две бутилки вино. Всичко това смесих в чист емайлиран съд и разбърках.

Количеството е задоволително за 2-3-литрови буркана. Плътно затворени, увити в черен плат, ги оставих в мазето върху цимент. Но по какъв брой се приема от сместа и по какъв начин, забравих.

След 10 дни извадих единия буркан, разклатих го, разлях сместа в бутилки и започнах да пия по 1 супена лъжица три пъти дневно, един час преди хранене. Държах бутилките в хладилника, обгърнати в черен плат.

Дълго време взимах от тази примес, а през октомври отидох на консултация. Тогава разбрах какво ми бяха предрекли лекарите.

Появи се резултатът от епикризата в онкологичната клиника, подписана от нейния основен доктор. В нея пишеше диагнозата ми “рак на маточната шийка в стадий гангренясваща тъкан ”. Бяха ме изписали като неизлечима, а при проучването през есента, бях изцяло здрава и бях прибавила към тежестта си 22 кг.

След това описах метода на лекуване, който приложих с някои усъвършенствания: до отрязването на алоето не го поливайте 5 дни.

Използвайте алено вино 16-18 градуса или портвайн (0,5 л). Сместа оставете да престои 5 дни.

Приемайте 1 ч.л. първите пет дни, по-късно – по 1 супена лъжица минимум 2-3 седмици, само че желателният курс е 1,5 – 2 месеца.

Важно е в първите дни болните да имат вкус. Същата примес в същата доза се предлага за лекуването на белодробна туберкулоза, стомашни язви, както и психиатрични разстройства и хронични болести на кръвта, женски заболявания, парализа, зъбобол и главоболие.

Методът е повсеместен в битката против хроничните и остри лезии на стомаха, черния дроб, червата, сърцето. И освен лечебно, само че и превантивно.

За предварителна защита са задоволителни:

алое – 350 грама, мед – 600 грама, вино – 350 грама.

Вижте още: 3 метода за справяне с интензивен сърдечен темп

На всеки пет години, откогато се излекувах, върша тази настойка профилактично. Аз съм към този момент на 78 години, само че не бързам да загивам. Събирам разнообразни лечебни билки, пия чай от тях и върша извършения заран в продължение на 40 минути. “

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР