Използването спрямо когото и да било на е било на

...
Използването спрямо когото и да било на е било на
Коментари Харесай

Димитър Узунов: Използването на СРС е било на законово основание

" Използването по отношение на който и да било на е било на законово съображение и по съответния ред. Вероятно политици са попаднали там инцидентно. " Това сподели в изявление за bTV  - някогашен представляващ Висш съдебен съвет, във връзка изнесените данни, че са подслушвани опозиционни политици, както и служебния министър председател Стефан Янев.
Той добави и че има вяра на спецсъда, че „ не е издавано позволение за потребление на специфични разследващи средства по отношение на служебния министър председател и лица от политически обединения, упоменати в медиите ".
 Пеканов: Подслушването на политици е доста притеснително Пеканов: Подслушването на политици е доста притеснително
Подслушването на политици е доста притеснително. В последните години в Западна Европа не съм чувал сходни страшни неща. Проверките т...
Узунов означи и че издаване на позволение за потребление на СРС се ползва при тежки присъди, които плануват от 5 години отнемане от независимост. Изисква се и стимулирано искане, както и приложени доказателства, добави Узунов.
Той даде образец с подслушвано престъпно проявено лице, което може да си приказва с някой, който след време става национален визиите: " Кой е подслушван тогава ", запита Узунов и дефинира изказванията за потребление на СРС-та по отношение на политици като предизборно говорене.
Узунов изясни, че всеки арбитър може да даде сходно позволение.
По думите му не може да се заличат следите на употребявано СРС, а и не всяко такова е доказателство, в случай че не е минало по законовия ред.
 ГЕРБ не знаели за подслушване на политици, офанзивите били поради разрушената мрежа съветски шпиони ГЕРБ не знаели за подслушване на политици, офанзивите били поради разрушената мрежа съветски шпиони
На политическата сцена се появиха две неща - изявление онлайн и изявление на запис. Бойко Рашков се опита да уволни публицисти. Това съобщи...
Узунов разяснява и тематиката за искане на затваряне на спецсъдилищата, като сподели, че желаният разбор не може да се направи за 2 месеца:
„ 48 000 каузи за 10 години, даже и 6 месеца е дребен период за сходен разбор. През тези 10 години и каузи има 2705 подсъдими, 2300 са неоправдателни присъди, 405 - с оправдателна “, сподели някогашният представляващ Висш съдебен съвет.
Той добави, че има наказани знакови фигури - Румен Овчаров, на първа инстанция, на „ Младост “, началник на бранш в престъпна полиция и др.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР