Използването на предоставени на Киев американски оръжия за нанасяне на

...
Използването на предоставени на Киев американски оръжия за нанасяне на
Коментари Харесай

Лойд Остин: Използването на американско оръжие за нанасяне на удари на далечни разстояния в Русия няма да промени значително ситуацията в Украйна

Използването на предоставени на Киев американски оръжия за нанасяне на удари на далечни дистанции в Русия няма да промени доста обстановката в Украйна, съобщи министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин, съобщи Ройтерс.

По този метод шефът на Пентагона внимателно се опълчи на желанието на Киев за унищожаване на рестриктивните мерки върху използването на тези оръжия, означи международната осведомителна организация, представена от Българска телеграфна агенция.

Говорейки пред кореспонденти след среща в американската военновъздушна база в западния немски град Рамщайн, отдадена на помощта за Украйна, Остин акцентира, че не съответното оръжие ще промени обстановката.

Остин също по този начин съобщи, че Русия е преместила своите планиращи бомби още веднъж оттатък обсега на ракетите ATAКМС.

Военният министър добави, че самата Украйна разполага със обилни благоприятни условия за атакуване на цели надалеч оттатък обсега на английските крилати ракети " Сторм Шадоу ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР