Използването на определени подправки може да намали риска от рак,

...
Използването на определени подправки може да намали риска от рак,
Коментари Харесай

Подправките, които удължават живота

Използването на избрани подправки може да понижи риска от рак, диабет и други рискови болести и по този метод да удължи живота, заяви вестник Express.

Авторът на публикацията доктор Джесика Нибс изброи три натурални подправки, които имат потребни свойства и оказват помощ за предотвратяване на тялото от съществени болести. Първият в листата е куркуминът , който може да помогне за понижаване на риска от рак и болести, свързани с напредването на възрастта.

" Куркуминът може да удължи живота, като инхибира липидната пероксидация и също по този начин усилва антиоксидантната интензивност ", се споделя в публикацията.

В едно изследване пациенти, които употребяват четири грама от билката на месец, са забелязали 40% понижение на увреждането на дебелото черво, което може да докара до рак.

Следващата в листата е канелата . Помага за намаление на равнищата на кръвната захар при диабет вид 2 и понижаване на възпалителните процеси в организма.

„ Едно изследване сподели, че екстрактът от канела може да понижи пролиферацията на раковите кафези и да аргументи тяхната гибел “, написа създателят.
Етеричното масло от канела е едно от най-ефикасните против тумори.
 канела iStock/Getty Images
Друга потребна фалшификация е градинският чай . Помага за възстановяване на мозъчната функционалност и паметта, което е изключително значимо при деменция и заболяването на Алцхаймер. Градинският чай е потребен и за попречване на сърдечни болести, се споделя в обявата.
 култивиран чай iStock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР