Използването на диуретици е абсолютно един от най-добрите начини за

...
Използването на диуретици е абсолютно един от най-добрите начини за
Коментари Харесай

10 диуретични храни за отслабване и понижаване на кръвното налягане

Използването на диуретици е безусловно един от най-хубавите способи за намаляване и намаление на кръвното налягане. Най-хубавото при потреблението на диуретични храни е, че е изцяло естествено и те нямат вредни странични резултати.

Повишеното водно тегло изчезва на практика за момент при приложимост на тези храни и е доста по-безопасно от приемането на всевъзможен тип хапчета.

Макар че медикаментите може да са ефикасни в някои случаи, множеството хора избират да се грижат за здравето си по натурален метод и няма по какъв начин да има по-лесен метод от естественото изпъждане на каквото и да е в тялото ви, което предизвиква наддаване на тегло или хипертония.

Следва лист на някои от най-хубавите диуретични храни, които ще ви оказват помощ да отслабнете, като в същото време вършат и чудеса, като ви помагат за намаление на кръвното налягане.

10 от най-хубавите диуретични храни за намаляване и хипертония

1. Целина

Целина е една от храните с най-високо съдържание на вода от всички храни и работи като превъзходен диуретик. Целина може да се яде сурова, да се добавя към пюре или да се втечни в сокоизстисквачка. Когато се употребява постоянно, целината е чудесна за намаляване.

2. Моркови

Морковите са отличен диуретик, съдържат огромни количества витамин А и са цялостни с питателните субстанции, от които тялото ви се нуждае, с цел да останете здрави. Сокът от моркови е превъзходен метод да получите това, което ви е належащо, с цел да отслабнете и да понижите кръвното налягане.

Добавянето на моркови към диетата ви ще помогне доста за положението ви на качване на тегло и хипертония.

3. Краставица

Краставицата е цялостна с вода и оказва помощ извънредно доста за детоксикация на системата. Това е в действителност потребно за възстановяване функционалността на нашата отделителна система, както и за възстановяване на признаците на диабет.

Краставиците също са цялостни с антиоксиданти, които ще поддържат тялото ви крепко. 

4. Сок от алена боровинка

Всички знаем, че сокът от алена боровинка е в действителност добър при нарушавания на пикочните пътища и работи като диуретик, който изхвърля нездравословните бактерии от тялото. Сокът от алена боровинка също е прелестен за намаляване и ще помогне за доста възстановяване на хипертонията.

Червените боровинки са едни от плодовете с най-високо наличие на антиоксиданти и би трябвало да се употребяват като част от постоянна диета.

5. Цвекло

Цвеклото е чудесно за организма и работи като непредвиден диуретик. Използването на прясно цвекло е най-хубавият метод да получите изгодите, от които се нуждаете. Добавянето на цвекло в храна или одобрявано като сок няколко пъти седмично е превъзходен начин да се отървете от напълняването.

6. Аспержи

Аспержите са цялостни с хранителни субстанции и витамини, а също по този начин извършват функционалността на диуретик. Наистина работят чудесно, с цел да ви помогнат да отслабнете.

Не се тревожете, в случай че откриете странна миризма в урината си след консумация на аспержи, това е изцяло естествено и ще изчезне, откакто аспержите се движат през тялото ви.

7. Артишок

Очевидно е, че прибавянето на повече зеленчуци към диетата ви е превъзходен метод да отслабнете и да помогнете за намаление на кръвното налягане. Артишокът е апетитен, цялостен с антиоксиданти и работи като диуретик. 

8. Лимон

Лимонът би трябвало да бъде огромна част от диетата на всеки. Той е превъзходен алкализиращ системата плод и също по този начин работи като мощен диуретик. Лимоните са чудесни за намаление на кръвното налягане и ще оказват помощ за изчистване на проблеми с пикочните пътища.

Да започнете деня си с чаша топла вода с половин лимон, прецеден в нея, е един от най-хубавите способи. Пропуснете тази утринната чаша кафе и изберете вместо това лимонова вода. Ще забележите огромната изгода за здравето ви.

9. Джинджифил

Джинджифилът е едно от най-хубавите естествени храносмилателни средства. Той действа като диуретик, с цел да ви помогне да изчистите тялото си от нездравословни отрови.

Приемането на джинджифил като чай е превъзходен метод да получите неговите диуретични изгоди и може елементарно да се подготви в домашни условия с преди малко нарязан корен, оставен в гореща вода за към петнадесет минути.

Чаят от джинджифил се предлага и за закупуване в множеството магазини за здравословна храна. Можете също по този начин да го добавите към сок от моркови и пиейки тази примес ще получите удвоени изгоди.

10. Чесън

Чесънът се яде от епохи като мощен антиоксидант, който в действителност оказва помощ за повишение на имунната функционалност. Чесънът работи и като диуретик, който ще ви помогне да измиете тялото си от отрови и да възвърнете здравето си.

Чесънът се приема най-добре в суровото му положение и яденето на скилидка чесън дневно е извънредно потребно за цялостното здраве.

Ако не издържате на усета на чесъна или чувствате, че яденето му е прекомерно доста за вас, можете да го получите под формата на добавка във всеки супермаркет или магазини за здравословна храна./  и във Facebook

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР