Използването на анални играчки за първи път може да изглежда

...
Използването на анални играчки за първи път може да изглежда
Коментари Харесай

Анални играчки за първи път? Да, моля!

Използването на анални играчки за първи път може да наподобява леко ужасно. Със сигурност би трябвало да се подготвиш – както физически, по този начин и душевен. Обикновено хората, които имат отрицателни чувства при първото експериментиране на анални играчки вършат грешката да работят прекомерно „ нападателно “, вместо постепенно и последователно. От Cosmo сме тук, с цел да създадем прекарването колкото е допустимо по-приятно! Прочети препоръките ни за това какво би трябвало да направиш преди, по време и след... аналните опити.

1. Приготви се душевен
Витаят доста табута и неразбирания към използването на анални секс играчки, ето за какво първият ти път в тяхната компания може да ти се коства освен чудноват, само че и плашещ. За да бъде опитът ти сполучлив, не е неприятно да се образоваш. Информацията ще ти помогне да схванеш какво да очакваш, което работи успокояващо. Запомни – това не е съревнование. Правилната скорост е тази, с която се чувстваш удобно.

2. Първата проба направи сама
Мастурбацията като предписание е най-хубавият метод да схванеш какво ти харесва и работи за теб. Аналните преживявания не са по-различни от останалите. Соло аналните игри са най-комфортния метод да се запознаеш със личните си желания. Изпробването на нова анална играчка с сътрудник също е занимателно, само че започнеш ли сама си осигуряваш безвредно място за опити. Можеш да подбереш разнообразни видове играчки, по-дълбоко или плитко навлизане, както и да спреш, когато си пожелаеш. Напълно допустимо е опитите ти да доведат до откриването на нови ерогенни зони и чувства. Както се споделя, очаквай непредвиденото.

3. Хигиената е значима
Да си го кажем напряко – самозадоволяването с анална играчка включва пъхането на предмет в ануса ти, тъй че може би ще поискаш да почистиш „ мястото “ авансово. Ако нямаш време, работа ще свършат и елементарни мокри кърпички, без наличие на алкохол. За да си изцяло сигурна, хубаво е да отидеш до тоалетна 30-60 минути, преди да се захванеш със заниманията. Не забравяй да измиеш зоната с топла вода и сапун по-късно или още веднъж се довери на мокрите кърпички. Що се отнася до почистването по-късно, ОТНОВО използвай вездесъщите кърпички. Вана с британска сол също ще ти се отрази, тъй като отпуска мускулите. Тъй като в ануса виреят бактерии, които не трябва да се популяризират на никое място другаде, подробно измий играчката със сапун и гореща вода.

4. Не използвай същата секс играчка и за ануса
Друг детайл, касаещ хигиената е логически, само че сме длъжни да го напишем – недей да използваш една и съща играчка за ануса и вагината.

5. Избери своя вид играчка
Замисли се какви чувства искаш да изпиташ и по-късно се стой на една (или повече) от общоприетите анални играчки, които можеш да откриеш във всеки секс магазин.

Анални разширители
Съществува неправилно разбиране, че аналните разширители се употребяват единствено като средство за подготовка преди анален секс. Реалността – те могат да се употребяват като изцяло самостоятелни секс играчки. Едно от най-големите им прерогативи е, че те няма потребност да се мърдаш. Вместо това ти можеш да се концентрираш върху чувствата, които изпитваш, до момента в който си ги сложила в ануса. Причината да се чувстваш толкоз възбудена след слагането на анален разширител е, че той упражнява напън върху ерогенна зона, каквато е ануса. Имай поради, че точно натискът, а не придвижването, е причина за оргазма при доста хора. При първия си опит с разширител, използвай подобен с диаметър колкото пръста ти, тъй като е по-лесно за слагане. Тези модели нормално са във формата на ел. крушка или капка, по-разширени в горния край и по-тесни по-средата, с цел да могат удобно да се „ настанят “ сред двете бузи.

Анална броеница
За разлика от разширителите, които се слагат и не се мърдат, броениците са основани да подтикват ануса, като се движат нагоре и надолу. Топчетата се поставят едно по едно и по-късно се дърпат с друга скорост, според от стремежи резултат. След като се махнат, те към този момент са свършили работата си, а точно да създадат нервните окончания на сфинктера още по-чувствителни на следваща стимулация. Чувството е сходно на това, което се получава при масаж на мускулите. За начало, избери броеница с разнообразни по мярка топчета. Започни с най-малките от тях и постепенно премини към по-големите.

Анално дилдо
Дилдото е по-дълга анална секс играчка, която също би трябвало да се движи навътре-навън. Става и за вагинална стимулация, само че единствено в случай че спазваш изискването да не го преместваш от ануса към вагината. Стволът му е равен и гальовен, а в основата си има някакъв способ за прикрепяне към пенис колан или пенис.

6. Никога не забравяй лубриканта
Както ти е известно, анусът не се овлажнява естествено, както вагината, за това би трябвало да му окажеш помощ малко. Тъй като аналният разширител може да остане вътре в ануса за дълги интервали от време, бъди сигурна, че си нанесла задоволително количество лубрикант, с цел да можеш след това да извадиш играчката безпроблемно. „ Бавно и хлъзгаво “ би трябвало да се трансформира в новото ти мото.

7. Замисли се за материалите
Макар това да е аспект, който доста хора подценяват за сметка на цената, налага се да се замислиш за него. Материалът, от който е направена аналната ти секс играчка е значим. Нискокачествените материали могат съществено да раздразнят ануса. Винаги се спирай на хипоалергични материали, без латекс и фталати. Различните материали способстват и за другите чувства по време на аналната игра. Играчките от неръждаема стомана могат да бъдат употребявани за промяна на температурата (горещо/студено) и са напълно гладки. Минусът им е, че са по-тежки и не могат да се огъват, несъмнено. Кристалните или стъклени анални разширители са доста красиви и нормално по-леки от металните секс играчки, само че би трябвало да си сигурна, че са направени добре. Не искаш да се счупят, до момента в който са вътре в теб, нали? Силиконът е най-безопасния за кожата материал. Изработените от него играчки се почистват елементарно и се огъват добре, което е огромно предимство за новаците.

8. Можеш да прибавиш трептения
Вибриращите анални разширители или дилдота внасят нови и неподозирани чувства. Вибрациите отпускат мускулите, което сигурно е нещо, което ще ти бъде от помощ по време на първия ти път.

9. Можеш да се насладиш на аналните играчки по доста способи
Както казахме, аналните разширители постоянно, само че погрешно се възприемат като загрявка аналния секс. Но те могат да се трансфорат и в главното ти меню. Използвай ги за самозадоволяване или просто ги сложи в моменти, в които се чувстваш по-палава от нормално (например по време на сантиментална среща с колегата ти). Можеш да ги поставяш по време на вагинален или орален секс, за увеличение на възбудата. Какъв способ на потребление ще ти допадне най-вече? Няма да схванеш, до момента в който не опиташ!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР