Изплувал е трупът на самоубилия се полицай от Роман. 19

...
Изплувал е трупът на самоубилия се полицай от Роман. 19
Коментари Харесай

Намериха тялото на самоубилия се полицай от Роман

Изплувал е трупът на самоубилия се служител на реда от Роман. 19 дни след изгубването на Петър Петров.

Във вторник към 13,45 ч. в полицейското ръководство на Луковит е получен сигнал от чиновник на Водноелектрическа централа "Карлуково ", че при разчистване на шлюзовете, на повърхността на водата е видян човешки мъртвец. Незабавно местопроизшествието е посетено от полицейски екип и благодарение на чиновници от районен съд ПБЗН-Луковит и ФСМП-Луковит тялото е извадено, като при осъществения първичен оглед не са открити следи от принуждение.

В хода на работата е станало ясно, че откритият мъртвец е на 30-годишен мъж, който е разгласен за общодържавно търсене на 11.03.2018 година от ГДНП, оповестява "БулНюз ".

Припомняме, че на 11 март в полицията на Роман бе подаден сигнал от двама студенти, които твърдяха, че видели към 1,45 часа същата нощ техния съгражданин Петър Петров да скача от моста в река Малък Искър. 30-годишният мъж работи в МВР-София. След приемане на информацията започнаха незабавни издирвателни мероприятия и обходи по поречието на реката. На към 100 метра преди моста бе открит лекият автомобил „ Фолксваген “, употребен от Петър. Колата е била претърпяла злополука и се намирала отвън пътното платно. Беше поискано и подпомагане от водолази в Монтана, които направиха няколкодневен обход на река Малък Искър и част от река Искър - до Водноелектрическа централа „ Кунино “, само че мъжът не бе открит. В огромното търсене на Петър се включиха и членовете на ловно-рибарското сдружение. Според експерти студът е държал тялото на дъното на реката и едвам при стоплянето на времето той е изплувал.

По случая е формирано досъдебно произвеждане и работата продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР