Изплуваха още кошмарни подробности около катастрофата вчера в столицата, при

...
Изплуваха още кошмарни подробности около катастрофата вчера в столицата, при
Коментари Харесай

Брутални подробности за кървавия ужас със семейството мотористи в София

Изплуваха още кошмарни детайлности към злополуката през вчерашния ден в столицата, при която както БЛИЦ заяви починаха съпрузи, които имат три дечица.

При трагичния случай дамата е изхвърчала от няколко метра височина и е паднала на платното. Загинала е на място. Оказва се, че тялото й е оставено да лежи безусловно часове на асфалта, до момента в който трае огледът на мястото, написа "Телеграф ".

Кошмарни детайлности за гибелта на съпрузите с 3 деца, починали в София ВИДЕО

Трагедията се е разиграла към 3 часа сутринта през вчерашния ден. Моторът карал Христо Тепавичаров по прякор Феята, а на задната седалка била брачната половинка му Мария. По първични данни машината се е блъснала в бордюр, отводнителна канавка и парапет на моста на бул. "Борис III ", тъкмо над бул. "Акад. Иван Гешов ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Жената е умряла на място, а Христо е откаран в незабавното поделение на "Пирогов ", където макар битката за живота му, часове по-късно е умрял.

Трагедията е голяма! Родители на 6-месечно бебе са жертвите от кървавия смут в София

Драмата е неописуема, тъй като Христо и Мария имат три дребни дечица - момче, момиче и бебче. Тепърва следва следствие, с цел да се открият аргументите за случая. Ще се преглеждат записи от камери, ще се търси дали е имало присъединяване и на друго транспортно средство или моторът е аварирал поради лична неточност или превишена скорост.

При сходни случаи е процедура да се вземат кръвно проби за проучване.

Мотористи от София проведоха да се съберат към 19-20 часа на мястото на случая и да възпламенят свещ в памет на жертвите.

От мотосредите разискват хрумвания по какъв начин да оказват помощ на опечаленото семейство с финансови средства и поддръжка за децата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР