Изплащането на пенсиите за април ще започне от днес и

...
Изплащането на пенсиите за април ще започне от днес и
Коментари Харесай

Изплащат пенсиите и добавката за Великден от днес до 23 април

Изплащането на пенсиите за април ще стартира от през днешния ден и ще завърши на 23 април, оповестиха от Националния застрахователен институт (НОИ).

Изплащането на сумите посредством пощенските станции се прави по график, авансово разгласен във всяка една от тях. Графикът обгръща интервала до 16 април, в допълнение сред 21 и 23 април в това число ще бъдат изплащани пенсиите на хората, които не са съумели да получат преди Великден.

По 40 лева добавка за Великден ще получат 1 246 000 пенсионери, които получават на месец до 363 лева
По 40 лева добавка ще получат 1,246 млн. пенсионери за Великден Кабинетът утвърди и част от ограниченията за справяне с рецесията, подбудена от ковид
Във връзка с оповестеното изключително състояние в пощенските станции ще бъде основана организация за предпочитано обслужване на клиенти над 60 години от началото на работното време до 12 ч.

С цел запазване на тяхното здраве и това на чиновниците клиентите би трябвало да съблюдават направените графици за погашение на пенсиите; да съблюдават наложения ред при влизането в салоните на пощенските станции; да стоят на безвредно разстояние един от друг; да носят персонални защитни средства.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР