Изплащането на първите 650 милиона лева, които държавата дължи на

...
Изплащането на първите 650 милиона лева, които държавата дължи на
Коментари Харесай

Парите за пътища: Депутатите обсъждат как и дали да се отпуснат 650 млн. лв.


Изплащането на първите 650 милиона лв., които страната дължи на пътните компании, ще стартира две седмици след гласуването в Народното събрание. Това е заречен министър председателят на представители на браншовата камара „ Пътища “ на среща по-рано денем, заяви ръководителят на камарата Стефан Чайков.

Депутатите вземат решение по какъв начин и дали да се провиснал тези средства. Напрежението в залата и по тази тематика беше високо.

„ Това предложение е направено от министър-председателя, Асен Василев и тяхната съветничка го редактира. Аз бях там “, сподели Тошко Йорданов от „ ИТН “.

От съдружните им сътрудници от „ Продължаваме промяната “ показаха терзание. „ Истината е, че когато един от четирите съдружни сътрудници приказва против обединението, а опозицията му ръкопляска, това е притеснително за всички български жители “, сподели Искрен Митев от Политическа партия.

„ Г-н Митев обезпокоително е когато изричате неистини. Още през месец февруари съм основател на междуведомствената комисия.

" Да ми казвате, че аз не желая да има надзор е неистина “, сподели министърът на районното развиване Гроздан Караджов.

„ Искаме да се види кой какво е правил, по какъв начин, само че да го вършат органите, които са оторизирани, а не да го вършиме вие, тъй като по този начин е споделил Асен “, сподели Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР