Изплашен Ромео е скочил по неволя от висока тераса на

...
Изплашен Ромео е скочил по неволя от висока тераса на
Коментари Харесай

Изплашен Ромео полетя фатално от балкона след бурна нощ с женената си изгора

Изплашен Ромео е скочил непредпазливо от висока тераса на жилищен блок във Велико Търново, до момента в който се опитвал да се скрие от разярения брачен партньор на изгората си. 26-годишният прелюбодеец обаче паднал от над 20-метровата височина и умрял на място. Трагедията се разиграла към 6 часа в четвъртък на ул. “Поп Харитон “ в остарялата столица, оповестява " Труд ".

В сряда вечерта младият мъж отишъл на посетители на приятелката си, която е омъжена. Тя го поканила, защото брачният партньор и бил нощна промяна. Вечерта двамата изпили солидно количество алкохол и се забавлявали. На разсъмване обаче заспали и мъжът на стопанката ги изненадал като внезапно се прибрал по-рано от работа. Като чул, че входната врата се отваря, гостът скочил от леглото и уплашен побягнал към терасата.

Той решил да се избави от гнева на маменият брачен партньор като се опитал да се трансферира на прилежащия балкон. Замаян от напрежението и погълнатия алкохол обаче се изплъзнал и полетял от 6-я етаж на кооперацията. След момент младият ухажор паднал върху тротоара пред кварталния магазин и умрял.

Потресени минувачи и живущи в блока подали сигнал на тел.112. На място пристигнали криминалисти и пожарникари.

Трупът на починалия търновец бил откаран в моргата на регионалната болница, а огнеборците се наложило да мият окърваванета пътна настилка след любовната драма.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР