Изпитвате болка? Искате бебе? Имате проблеми с увереността? Спокойно –

...
Изпитвате болка? Искате бебе? Имате проблеми с увереността? Спокойно –
Коментари Харесай

7 от най-добрите секс пози за всяка ситуация

Изпитвате болежка? Искате бебе? Имате проблеми с увереността? Спокойно – с вярната поза за всяка обстановка, сексът сигурно ще ви допадне.
1. За зачеване
Разбира се, можете да забременеете от секс във всякаква поза, само че съгласно здравни специалисти има една позиция, която доста усилва шанса това да се случи по-скоро - мисионерската (жената е легнала по тил, мъжът е върху нея), като е добре дамата да повдигне леко таза си по време на акта. Ако тя сложи възглавница под таза си, това ще обезпечи непрекъснато покачване на таза и по този начин ще се улеснят сперматозоидите по пътя им през шийката на матката към узрялата яйцеклетка. Когато се прави секс в посочената позиция, се удължава времето, което сперматозоидите имат, с цел да стигнат до задачата, съпоставено с позиции, при които дамата е изправена и при които семенната течност по-лесно изтича от влагалището.

И не подценявайте оргазма, защото постигането на полова кулминационна точка усилва възможностите за забременяване на бебе.

 
2. За повече самочувствие на дамите в леглото
Много дами се усещат обезпокоени и незадоволително сигурни по време на сексуален акт. Причините могат да са най-различни - от разстройването за неща, които не харесват във външността си през терзания за мъчителни чувства по време на сексуален акт, до съмнения към осъществяването на някои полови техники. Но съгласно сексолози решението на този проблем е доста елементарно.

Бъдете на върха! Ако вие сте тази, която е от горната страна на колегата, това ще ви даде чувство за превъзходство и и повече надзор над обстановката.

Направете го по този начин, както на вас ви подхожда - поучават още експертите: вие изберете дали, до момента в който сте от горната страна, да сте на колене, или приклекнали, да гледате към колегата или да го загърбите - по този начин ще имате опция да покажете на обичания си тази част от тялото си, която харесвате повече.

 
3. За повече наслаждение нa дамите
Според експерти позицията, в която дамите изпитват най-вече наслаждение от интимния акт, може да се състои даже единствено от придвижване, което до момента не сте опитвали. Става дума за техниката коитално равнене (Coital Alignment Technique - CAT), което е отлично усъвършенстване на класическата мисионерска поза . При въпросната техника мъжът прониква внезапно, а при отдръпването му - дамата безусловно преследва главата на пениса с влагалището си и се стреми да не го изпусне. Идеята е да има повече стимулиране на клитора, когато той се опира и трие в мъжките гениталии, с цел да може дамата да стигне по-лесно до оргазъм.

Различни проучвания са потвърдили, че точно в тази поза, дамите съумяват да се насладят най-вече на секса.

 
4. За дълго продължаващ сексуален акт
Преждевременната еякулация е медицински проблем, за който е добре да се потърси лекуване от експерт, само че въпреки всичко има и трикове, които способстват за увеличение на мъжката устойчивост в леглото. Според експерти при проблеми с продължителността на акта, е добре да той да се практикува в мисионерска поза (мъжът е отгоре). При тази поза на мъжа е по-лесно да управлява възбудата си, когато усеща, че нещата се случват прекомерно бързо. Ако въпреки всичко тази поза ви е малко досадна, можете да я разнообразите с разновидност, наречена „ лисица “.

При тази поза краката на дамата са върху раменете на легналия от горната страна ѝ сътрудник. Така проникването във влагалището е доста надълбоко, мъжът може безусловно да се потопи в обичаната си и да управлява по-лесно възбудата си.

 
5. За дами, които изпитват болежка по време на секс
Често няколко леки „ ремонти “ на метода, по който всекидневно вършиме секс, могат много да подобрят нещата. Има два трика , които е добре да знаете, в случай че изпитвате мъка при съкровен контакт.
Първо, използвайте щедро количество лубриканти на водна основа. И второ, в случай че изпитвате болежка, то вие би трябвало да сте тази, която управлява нещата: навлизане, скорост, тип на придвижванията. За да се случи това, най-добре е да сте от горната страна.

 
6. За секс със мощно талантлив мъж
Искате повече „ ах “, не „ ох “, нали? Ето какво да извършите: дано мъжът да легне на една страна, а дамата - перпендикулярно на него с крайници, и зцяло върху неговото тяло. По този метод дамата може да подтиква с ръка основата на пениса на колегата и да управлява до каква степен да прониква той в нея.

Мъжът получава като бонус спомагателните милувки на партньорката си.

 
7. За секс с мъж с дребен пенис
Въпреки известната фраза, която твърди, че размерът има значение - съгласно експертите в действителност това значение е прекомерно незначително и не е определящо за съществуването на задоволителен полов живот. Все отново, има позиции, при които актът ще ви носи повече наслаждение. А най-хубавата от тях е: дамата е върху колегата си, като се стреми да се движи по-скоро спираловидно, а не нагоре-надолу, другояче има възможност пенисът да се изплъзне.

Друга добра концепция е секс в мисионерска поза, при която краката на дамата са върху раменете на колегата ѝ. Така мъжът има опция да проникне оптимално и да оползотвори дължината на пениса си.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР