Изпитващият сериозни финансови затруднения Левски е на път да се

...
Изпитващият сериозни финансови затруднения Левски е на път да се
Коментари Харесай

Футболен агент ще съди Левски за един милион лева

Изпитващият съществени финансови усложнения Левски е на път да се озове в още по-тежко състояние. Футболен сътрудник заплаши да заведе дело против „ сините “ във ФИФА за един милион лв., написа „ Мач Телеграф “. Това е някогашният капитан на Гана Юсуф Чибса, който съставлява ползите на Насиру Мохамед. Преди дни Мохамед, който се провали по време на престоя си в Левски, напусна Левски поради неизплатени заплати от началото на годината.

Агентът на 26-годишния ганаец ще упорства пред ФИФА Левски да изплати всички заплати до края на контракта на клиента му. Мохамед има договор със „ сините “ до идващото лято. Според осведомени заплатата на фланговия футболист на „ Герена “ е била в размер на 17 500 евро на месец, макар че в Гана цитираха друга сума – 22 000 евро.

И в двата случая сумата е много сериозна и ще тежи на бюджета Левски. „ Сините “ към този момент изгубиха едно дело пред ФИФА, заведено от някогашния треньор на отбора Петър Хубчев.

Както е известно, през последните дни от „ Герена “ поради неизплатени заплати си потеглиха още Ребин Сулака, Тома Даске и Фейсал Рерас. Сулака напусна по взаимно единодушие и ще търси само заработените си досега заплати. Според осведомени такива договаряния се водят и с Даске, Рерас и Мохамед. За момента останалите чужденци са уверили, че нямат желание да напущат най-малко до края на сезона. Това са Билал Бари, Драган Михайлович, Зоран Микулич и Начо Монсалве.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР