Изпитващият проблеми с налагането си в Барселона Усман Дембеле е

...
Изпитващият проблеми с налагането си в Барселона Усман Дембеле е
Коментари Харесай

Байерн има резервен вариант при неуспех със Сане

Изпитващият проблеми с налагането си в Барселона Усман Дембеле е авариен вид пред Байерн (Мюнхен) при крах в договарянията за привличането на Льорой Сане, твърди Sport Bild. Eвентуална договорка с Манчестър Сити за немския национал наподобява доста сложна, което може да накара Ули Хьонес и Карл-Хайнц Румениге да се насочат към “Камп Ноу”.

Все по-усилено се приказва, че Неймар ще се завърне в Барса, което няма по какъв начин да не докара до продажба на някой от офанзивните футболисти.

В същото време обаче Дембеле е прочут с честите нарушавания на дисциплината, а и издънката му в края на престоя му в Борусия (Дортмунд) сигурно не е нещо, което в Мюнхен утвърждават. През лятото на 2017-а година младият французин бойкотира тренировките на “жълто-черните” в желанието си да принуди клуба да го продаде.

Със сигурност и финансовите параметри са от голяма важност, тъй като от Байерн към този момент обявиха, че това лято няма да дадат повече от 80 млн. евро за различен нов състезател. Каталунците обаче надали са склонни да смъкват толкоз от цената на Дембеле, защото заплатиха за него 105 млн. евро, а още 40 млн. бяха заложени като клаузи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР