Изпитвам силен интерес към факта колко хора се вълнуват от

...
Изпитвам силен интерес към факта колко хора се вълнуват от
Коментари Харесай

Трифонов: Защо не последва нищо от скандала с машините? Все едно съм в роман на Оруел

" Изпитвам мощен интерес към обстоятелството какъв брой хора се вълнуват от това, което се случва в близост. Имам поради политическата конюнктура, хората, които ни ръководят, тая гнусна СГЛОБКА сред лъжци и крадци, по този начин наречената измислена НЕКОАЛИЦИЯ... и изобщо на кого му пука ", насочва въпрос Трифонов в обществената мрежа.

По думите му е трябвало изнесената информация от Цанов и съпътстващия го някогашен офицер от НСО Николай Марков да се трансформира в " колосален скандал и първа вест във всички медии ", само че това не се е случило.

Ето и целия текст на обявата на водача на Има Такъв Народ:

Изпитвам мощен интерес към обстоятелството какъв брой хора се вълнуват от това, което се случва в близост.

Имам поради политическата конюнктура, хората, които ни ръководят, тая гнусна СГЛОБКА сред лъжци и крадци, по този начин наречената измислена НЕКОАЛИЦИЯ...

и изобщо на кого му пука?

И ще ви дам образец.

Ето през вчерашния ден имаше съвещание на " Комисията за машинното гласоподаване ".

И на нея, един " ютюбър " и един някогашен офицер от НСО, изнесоха информация, от която, в случай че е истина, би трябвало да последват трагични събития в публичен и политически проект.

Да. Ама - не.

Не последва нищо.

Тези хора, които се споделят Станислав Цанов и Николай Марков, споделиха, че машините за изборите най-вероятно са манипулирани и че желанието им да проверяват положението на машините е било последвано от опасност за ликвидиране от страна на убития към този момент Алексей Петров.

Изнесоха информация, че въпросният, убит Алексей Петров, е деен участник в съставянето на настоящето държавно управление.

Изнесоха информация, че се опасяват за живота си и че, изобщо, ние всички живеем в една мафиотска и незаконна страна, която се ръководи от мафиотско и незаконно държавно управление.

Това би трябвало да е колосален скандал, първа вест във всички медии, оценена и разследвана от всички публицисти, социолози и политолози.

Само дето няма нищо такова. Журналистите, политолозите и социолозите се вършат, че това не се е случило и комфортно не престават да настояват, че СГЛОБКАТА - НЕКОАЛИЦИЯ е най-подходяща за ръководство на страната.

И аз седнал съм, и виждам тая шантава история, тая заменена действителност, тая изумителна илюзия, все едно съм в някакъв разказ на Джордж Оруел.

И си задавам тъпия въпрос: " Само аз ли виждам, че Царят е гол? "

А вие не виждате ли?

Всъщност, какъв брой хора виждат като мен в каква отвратителна неистина живеем сега?

Добре...

Отдавна аз и моите сътрудници съществуваме в общественото пространство, водим борби и пазиме дела.

Усещам, разбирам и усещам, че не е елементарно.

Но, в действителност, знам, че не съм единствено аз.

Знам, сигурен съм и абсолютно съм уверен в това.

Убеден съм, че публицистите, социолозите и политолозите, даже да се вършат, че всичко това не се случва, знам, че вие го виждате.

Знам, че рано или късно ще избоде очите на всички.

Дано не е късно.



Станислав Цанов разгласи още в средата на септември, че опитът му да ревизира по какъв начин работят машините за гласоподаване и могат ли да бъдат манипулирани е станал мотив за диалог с предприемача и някогашна барета. В канала си " Цанов напред и нагоре " ютюбърът разгласява . Пред БНР той прибавя, че го пази като " гаранция за живота си ". В излъчените материали гласът, за който се твърди, че е на Петров, разкрива и че има операции, осъществени с машинния избор.

Цанов разгласява и фрагменти, в които бива именуван терорист, както и че някой ден " ще носи отговорност ". Ютюбърът и публицист на свободна процедура прикани институциите да ревизират дали е имало връзка сред Алексей Петров и машините за гласоподаване и дали гласът, отправящ опасност към него, е на починалия предприемач.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР