Изпитвам известно раздразнение, когато слушам паралели с моето правителство на

...
Изпитвам известно раздразнение, когато слушам паралели с моето правителство на
Коментари Харесай

Филип Димитров: Избирателите да не гласуват за еднодневки с гръмки лозунги, настъпваме една и също мотика -

Изпитвам известно неспокойствие, когато чувам паралели с моето държавно управление на малцинството през 1991 година Не виждам нищо общо с днешната обстановка. 

Това съобщи Филип Димитров, министър-председател на България в интервала 1991-1992 година, по Българска национална телевизия. Ние променяхме посоката на страната, премахвахме един режим, разгласен в международен мащаб за незаконен. Докато сега виждаме страна, която дори и след катаклизмите на Коронавирус, войната в Украйна и всичко ставащо в близост, продължава да резервира непоклатимост - реализирана в следствие точно на измененията, почнали с моето държавно управление, разяснява той. 

Той напомни, че неговият кабинет на малцинството е имал общи цели с Движение за права и свободи и тези цели са били следвани в обстановка, в която не е имало министри на Движението за права и свободи.  

Днес виждаме някакви хора, които напущат неразбираеми за мен партии. Имаме държавно управление, основано върху коалиция, която по формулировка би трябвало да е разграничена - не може едната част от тази коалиция да поддържа битката на Украйна против съветския агресор, а другата част да вика, че няма нито един патрон да им дадем, сподели още Филип Димитров. 

Филип Димитров уточни какъв брой са разнообразни възгледите и позициите на партиите в кабинета в този момент и във връзка с бюджета, и във връзка с финансовата политика. Не може битката с корупцията да събере несъбираемото, разяснява Димитров. В животинския свят общата експанзия може да бъде движещ фактор, само че ние сме индивиди, сподели още той. 

Ние обичаме клишетата и като жигосваме нещо, го жигосваме до дъно - и по този начин нареченият двуполюсен модел, уточни някогашният министър председател. Според него партиите би трябвало да се договарят преди избори, а не по-късно, като влязат в Народното събрание, да се оправдават за несвършеното с съдружния сътрудник. 

Виновен в последна сметка е българският гласоподавател, до момента в който продължава да гласоподава за еднодневки с гръмки лозунги и обещания, ситуацията ще е такова. Човек се хваща за главата, вие повярвахте ли на " Няма ляво, няма дясно "? Човек може да се подлъже един път, само че настъпването на мотиката наново, към този момент си е лична виновност, безапелационен бе Филип Димитров. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР