Изпитът по кормуване ще се провежда само от служител на

...
Изпитът по кормуване ще се провежда само от служител на
Коментари Харесай

Без инструктор в колата при изпита за книжка

Изпитът по кормуване ще се организира единствено от чиновник на ИА „ Автомобилна администрация “ (бившата ДАИ) без наличието на представител на образователния център. Практическите изпити ще се организират в моторни транспортни средства, оборудвани с видеонаблюдение и сензори, отразяващи автоматизирано грешките. Това е записано в промени в активността на Изпълнителна организация " Автомобилна администрация ", признати от държавното управление.

При изпитите на претендентите за водачи е планувано основаването на е-система за надзор на изпитите, с цел да се ограничи субективния фактор и да се обезпечи надзор върху маршрута на изпита.

Транспортният министър Росен Желязков трансформира и издаването на лицензи, контролната и административно наказателната активност. Лицензи и разрешителни за осъществяване на транспорт на пасажери и товари ще се вадят по-бързо. Планира се надграждане на осведомителната система за запазване на еднократни разрешителни и за автоматизирано систематизиране на многократните ЕКМТ/СЕМТ разрешителни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР