Изпитът на нападателя на Барселона Луис Суарес по италиански език,

...
Изпитът на нападателя на Барселона Луис Суарес по италиански език,
Коментари Харесай

Финансовата полиция в Италия обяви изпита на Суарес за невалиден

Изпитът на нападателя на Барселона Луис Суарес по италиански език, който той постави за изкарване на италиански паспорт, беше разгласен за недействителен от локалната финансова полиция. Уругваецът устоя сполучливо своя тест в Перуджа преди седмица, само че се оказа, че тематиките в него и оценките авансово са били контрактувани.

“По време на следствията, делегирани от февруари 2020 година на финансовата полиция на Перуджа, свързани с Университета за чужденци, беше открита неправда в изпита по италиански език, извършен от Луис Суарес на 17 септември 2020 година От активността на проверяващите стана ясно, че тематиките, покрити от изпита, преди този момент са били съгласувани с претендента, а оценката за представянето му е била авансово направена още преди полагането на изпита, макар че по време на отдалечените уроци, учителите от университета са решили, че той е имал обикновени знания по италиански език”, оповестиха от полицията, добавяйки че сега събират документи по случая.

Big issue. There has been “irregularities” in the test of Luis Suárez for Italian Exam in the University for Perugia. “Suárez got advance questions, he had the passport by cheating”, according to preliminary investigations [Ansa]. Meanwhile, he’s waiting to join Atlético...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР