"Изпитах оргазъм по време на снимките на песента ми "Чики-чики".

...
"Изпитах оргазъм по време на снимките на песента ми "Чики-чики".
Коментари Харесай

Лесбийските признания на Луна

"Изпитах оргазъм по време на фотосите на песента ми "Чики-чики ". Възбудих се свиреп, до момента в който фотомоделът Диана Великова докосваше гърдите ми с върха на пръстите си. "

Това самопризнание направи скандалната фолкпевица Луна, малко преди да влезе в сезона на най-харесваните на "Вип Брадър ", написа в. "България през днешния ден ".

"С Луна доста си допаднахме. И двете получихме оргазъм още на фотосите, откакто се пипахме ", признава и самата Диана Великова.



Песента "Чики-чики " Луна записва през 2002 година. Тя е снимана в един от жилищата на певицата в столицата. В фотосите й партнира надарената с гръдна обиколка Диана Великова. Двете се съблекли чисто голи и се галили по най-интимните места.

"Харесах доста Диана, тъй като аз не бях водещата в леглото. За първи път се оставих в ръцете на различен човек. Доста време след бурната сцена двете лежахме и не ни се ставаше. Оттогава с Диана се виждаме всеки ден ", споделя Луна.



"Исках да снимаме клипа в моята спалня, с цел да се отпусна. Правиха ми татуировките 4 часа преди да стартират фотосите. Кръвта ми се смрази, по тази причина изпих три чаши алено вино. От тях погледът ми блесна ", спомня си Луна.

В скандалния клип й партнират и двама мъже - двукратният международен първенец по повдигане на тежести Златан Ванев и фотомоделът Филип.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР