Изпитах орг*зъм по време на снимките на песента ми Чики-чики.

...
Изпитах орг*зъм по време на снимките на песента ми Чики-чики.
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Взе Акъла! Луна Лъсна В Гореща Афера С Една От Най-Горещите Манекенки! Мачка Чаршафите Със Самата

" Изпитах орг*зъм по време на фотосите на песента ми " Чики-чики ". Възбудих се свиреп, до момента в който фотомоделът Диана Великова докосваше гърдите ми с върха на пръстите си. " Това самопризнание направи скандалната фолкпевица Луна, малко преди да влезе в сезона на най-харесваните на " Вип Брадър ".

" С Луна доста си допаднахме. И двете получихме орг*зъм още на фотосите, откакто се пипахме ", признава и самата Диана Великова. Песента " Чики-чики " Луна записва през 2002 година. Тя е снимана в един от жилищата на певицата в столицата. В фотосите й партнира надарената със супергръдна обиколка Диана Великова. Двете се съблекли, както ги е майка родила, и се галили по най-интимните места.

" Харесах доста Диана, тъй като аз не бях водещата в леглото. За първи път се оставих в ръцете на различен човек. Доста време след бурната сцена двете лежахме и не ни се ставаше. От тогава с Диана се виждаме всеки ден ", споделя Луна. " Исках да снимаме клипа в моята спалня, с цел да се отпусна. Правиха ми татуировките 4 часа преди да стартират фотосите. Кръвта ми се смрази, по тази причина изпих три чаши алено вино. От тях погледът ми блесна ", спомня си Луна. В скандалния клип й партнират и двама мъже - двукратният международен първенец по повдигане на тежести Златан Ванев и фотомоделът Филип, написа blife.bg.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР