Изписано е от болницата малтретираното 5-годишно дете от Пловдив, съобщи

...
Изписано е от болницата малтретираното 5-годишно дете от Пловдив, съобщи
Коментари Харесай

Изписаха от болница малтретираното дете в Пловдив

Изписано е от болничното заведение измъчваното 5-годишно дете от Пловдив, заяви Нова телевизия.

Припомняме, че за упражнено физическо и вербално принуждение над момчето бяха упрекнати майка му и нейният сътрудник. Двамата бяха арестувани, само че след това майката беше пусната от ареста с мярка за неотклонение " подписка ". Заради нанесената му телесна щета детето претърпя интервенция в университетската болница " Свети Георги " в града.

Бащата на измъчваното момче Венислав Алексиев осведоми, че то се възвръща добре, съгласно " оскъдната информация ", която е получил от директорката на дома, където е настанено детето. Алексиев не знаел къде тъкмо е настанено то и не го е виждал след изписването му от болница, защото не е позволен до него от обществените служби. " На мен ми се изяснява, че би трябвало да изчакам да подпиша контракт за оценка на наставнически потенциал и по-късно иска ми се направи график, с цел да мога да го виждам ", разяснява той.

След половин година детето ще бъде оперирано още веднъж, с цел да може да има коса на засегнатото побоя място на главата. Венислав Алексиев упорства за оптимално строго наказване за причинителите на похищението против сина му.

Той е подготвен да се грижи за детето в Германия. По думите на процесуалния бранител юрист Васил Попов следва да бъде взето решение кой да се грижи за детето. Той недоумява за какво бащата не е допускан до детето си. " В нито един от документите не е записано за какво му се лимитира правото на достъп ", уточни адв. Попов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР