Изписаха от болница съпругът на председателя на Камарата на представителите

...
Изписаха от болница съпругът на председателя на Камарата на представителите
Коментари Харесай

Изписаха от болница съпруга на Нанси Пелоси


Изписаха от болница брачният партньор на ръководителя на Камарата на представителите. Пол Пелоси беше атакуван и пребит с чук в дома си от последовател на тайни теории.

Разследването разкри нови елементи. Нападателят, 42-годишният Дейвид Депепи е незаконно пребиваващ в Съединени американски щати. Възможно е той да бъде депортиран назад в Канада, оповестиха американските управляващи.

Пред съда в Калифорния Депепи пледира, че е почтен. Срещу него са подвигнати редица обвинявания – за опит за ликвидиране, кражба с щурм, нахлуване със смъртоносно оръжие. Според обивнението той е нахлул в дома на семейство Пелоси изцяло осъзнато, като е възнамерявал да вземе за пленник.

Когато влиза в дома на семейство Пелоси нападателят неведнъж изрича думите „ Къде е Нанси “. Преди съвсем 2 години симпатизанти на Доналд Тръмп нахлуха в Капитолия със същите думи. Депепи е последовател на тайни тероии, той е споделил на полиция, че вижда ръководителя на Камарата на представителите като „ водач на групата от неистини, изречени от Демократическата партия “.
Нападение върху Пол Пелоси
Снимка: bTV

Когато Депепи влиза в дома им, Нанси Пелоси не е там. Съпругът й се пробва да го успокои, само че двамата влизат в битка, при която Пол Пелоси е ранен. По време на офанзивата той се е обадил на 911, оставяйки линията отворена, с цел да се чуе диалогът с нападателя.
Нападение върху Пол Пелоси
Снимка: bTV

Пол Пелоси прекара в болница близо седмица. Миналата седмица му беше направена интервенция на глвата. От през днешния ден той е изписан от болничното заведение и освободен за домашно лекуване. Според медиците му следва дълго възобновяване.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР