„Изпила му е акъла. Мима не просто му е стъпила

...
„Изпила му е акъла. Мима не просто му е стъпила
Коментари Харесай

Богомил Грозев разорен от любовницата си

„ Изпила му е акъла. Мима не просто му е стъпила на врата, ами напряко го е омагьосала “, вайкат се близки на Грозев, втрещени от цялостната смяна в него. Още откогато се събрали преди година, портфейлът му почнал постепенно, само че несъмнено да отънява, с помощта на непрекъснатите прищевки на Такова.

Именно тя го убедила да си купи тузарското BMW i8 за баснословните 150 000 лв.. „ Каза му, че за мъж на неговите години приляга по-модерна и нападателна кола. Още на другия ден Божо беше в банката “, описват приятели на Грозев.

Бегачката обаче била единствено началото на края на финансовото положение на новинаря. Както е известно, Такова е огромна купонджийка и не пропущала празненство, а Грозев почтително плащал тлъстите сметки по питейните заведения, като около нея черпел и приятелките й. Новинарят заведе благоверната си и на първокласна отмора в Гърция, където посрещаха изгревите от нощните питейни заведения.

Хомеопатката обаче не обичала да си стои в София и по тази причина към този момент цяло лято двамата с Богомил са по морето. Отсяданията в хотелите, сметките по морските клубове и заведения за хранене, несъмнено, били дребни сметки за Грозев. Дори когато видял, че банковата му сметка е опразнена, новинарят отново не си отворил очите за разхищенията на приятелката си.

„ Толкова е вдлъбнат, че се държи като малчуган “, клатят глава осведомени. Че журналистът е влюбен като младеж, го потвърждава и държанието му в обществената мрежа. Богомил постоянно се изяснява в обич на Такова, засипвайки я със сърца, влюбени емотикони и реплики от вида „ Моето момиче “, „ Обичам те “ и прочие Новинарят явно няма терзания, че непотребната показност в общественото пространство може да му изиграе неприятна смешка около развода.

По документи той към момента е женен за дъщерята на обичания артист от „ НЛО “ Антон Радичев – Кристина, от която има наследник. Според близки на Кристина, Богомил не е виждал дребния Теодор от няколко месеца и рядко се обаждал да пита по какъв начин е. Не е ясно и дали заплаща прехрана за сина си. Между другото, Мария също има деца, само че нейните са задоволително огромни, с цел да се грижат сами за себе си и да не са спънка за новата спекулация на майка си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР