Изпечена крадла завърши в ареста, след като си тръгна с

...
Изпечена крадла завърши в ареста, след като си тръгна с
Коментари Харесай

Изпечена измамница игра театър в бензиностанция в Берковица, завърши в ареста

Изпечена крадла приключи в ареста, откакто си потегли с непознато портмоне от бензиностанция в Берковица, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Случката се разиграла през вчерашния ден. Около 19.30 часа на бензиностанция в града под Ком 33-годишен локален гражданин не запомнил на касата за заплащане портмонето си. В него били персоналната му карта, шофьорската му брошура, както и сумата от 220 евро.
48-годишната касиерка прибрала забравения портфейл. Към 20 часа обаче в бензиностанцията се явила жена от квартала, в който живее и мъжът, притежател на портмонето. Тя била наоколо, забелязала, че мъжът го е не запомнил, заблудила касиерката, че то е благосъстоятелност на нейния брачен партньор и го взела.
Впоследствие бил подаден сигнал на тел. 112 от 33-годишния притежател на портмонето, при което е открито, че е осъществена машинация.
При извършените оперативно-издирвателни мероприятия чиновници на районното ръководство в Берковица открили извършителката - 39-годишна престъпно проявена и осъждана локална жителка. Тя направила цялостни признания, а портмонето е конфискувано и върнато без неналичия на притежателя.
Извършителката е арестувана за период до 24 часа в берковското районно управлеие, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР