Изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов е на работно посещение

...
Изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов е на работно посещение
Коментари Харесай

И.ф. главен прокурор Борислав Сарафов е на работно посещение в Държавата Израел

Изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов е на работно посещаване в Държавата Израел. Това оповестиха от прокуратурата.

 

Визитата е по покана на Министерството на правораздаването на Израел и ще се реализира взаимно с ръководители и висши представители на прокуратури от страни-членки на Европейския съюз, Съединените щати и др. 

 

Предвидени са работни срещи с основния прокурор на Израел Гали Бахавар-Миара и с държавния прокурор Амит Айсман, както и с други управителни представители на израелската прокуратура и службите за сигурност.  

 

Сред главните тематики на диалозите ще са взаимните старания на интернационалната общественост по противопоставяне на тероризма, следствието и изправянето пред органите на правораздаването на причинители на терористични актове, тяхното финансиране и образуване. Участниците в полемиките ще отдадат респект към жертвите на терористичните офанзиви, осъществени на 7 октомври предходната година. 

В рамките на двудневното посещаване и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов ще има среща и с представители на българската общественост в Държавата Израел.

 

Предишното посещние там от страна на прокуратурата бе предишния март. 

 

Тогава Делегация на Прокуратурата, водена от някогашния основния прокурор Иван Гешев, също бе на работно посещаване.

 

Визитата тогава бе по покана на Федерацията на ционистите в България, член на Международната ционистка организация.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР