Изпълнителят от хитовия дует Каризма“ фалира. Вестта за фалита му

...
Изпълнителят от хитовия дует Каризма“ фалира. Вестта за фалита му
Коментари Харесай

Тежки Времена Налегнаха Миро От Каризма! Най-Големият Кошмар На Певеца Се Сбъдна

Изпълнителят от хитовия дует „ Каризма “ банкрутира. Вестта за банкрута му пристигна като гръм от ясно небе за почитателите му, защото през последните две години той демонстрираше забележително висок стандарт на живот.

Блондинът постоянно си позволяваше пътувания до екзотични дестинация и половинката му Ели постоянно беше до него. Причината тя да го съпровожда на всички места е чисто финансова. Все отново някой би трябвало да покрива разноските около пътуванията на певица.

„ Уикенд “ научи, че е натрапен запор върху компанията му за обвързване от 8 000 лева, което с лихвите по просрочените заплащания е набъбнало до 22 000 лева

Преди време артистът си купил кола на погашение. Но след известно време спрял да погасява вноските си и натрупал задължения към лизингова компания.

Миро натрупа задължения и около несполучливото си бизнес начинание. Вдъхновен от историята на половинката си Ели, която върти сполучлив ресторантьорски бизнес, той реши също да влага в тази сфера.

Но при него нещата не се получиха, както при обичаната му и Миро бързо затвори бара на Витошка, който откри, написа Марица.бг, базирайки се на изданието.

Той нееднократно е споделял в изявленията, че животът на известните в България не е като в Холивуд. Звездите у нас също имат проблеми и финансови усложнения, разкри артистът преди време.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР