Изпълнителят на хитовите Глей как се прави“ и Базука“ Криско

...
Изпълнителят на хитовите Глей как се прави“ и Базука“ Криско
Коментари Харесай

Криско пее с филхармонията! Веднага го оплюха

Изпълнителят на хитовите „ Глей по какъв начин се прави “ и „ Базука “ Криско влиза в ново музикално амплоа и потегля на турне с Разградската филхармония, разбра HotArena.

Името на спектакъла е под наслов „ Трибют към българската музика “ и в него рапърът и диригентът Левон Манукян ще изпълнят известни песни от репертоара на Графа, Миро, Ъпсурт, Ку-ку Бенд и други

За спектаклите заяви пръв диригентът Манукян – „ Тези от вас, които не обичат да поставят авансово „ етикети “ на изпълнителите и не подхождат с предрешение към тях, могат да ни се доверят и да споделим дружно това наше начинание. Ще имате опция да видите и чуете един по-различен Криско – под съпровода на симфоничен оркестър и селекциониран репертоар от най-емблематичните поп и рап песни от последните 20 години в българската музика “, цитира „ Телеграф “.

Той разгласи, че премиерата е на 3 юни във Варна, след което музикантите потеглят на национално турне. Малко откакто си разгласява плаката на събитието в персоналния си профил във Facebook, той бе публикуван и получи остра рецензия.

Току-що превъртяхме нета… Класическата музика, както знаем, си е доходоносно занятие. Особено в случай че подвикваш „ дупе-баклава “ върху 40-та симфония от Моцарт “, написа общинският консултант Венци Мицов. Композиторът Румен Бояджиев, наследник на легендата от ФСБ, разяснява: „ Корабокрушението в дъното “.

Певицата Рут Колева също не остана безмълвна и написа: „ Аз мисля да си тегля ножа към този момент “. Диригентът Найден Тодоров, който през днешния ден има рожден ден, добави: „ Нищо срещу Криско. Но съчетанието е обидно за мен “.

Левон Манукян не остана задължен на критикуващите и написа дълго пояснение, че това е трибют към БГ музиката, а не към музиката на Кристиян Талев. „ Само едно не разбирам – за какво хора, които последните години не са стъпили на нито един мой концерт, стоят и изричат мнение за мои планове?! “, написа диригентът, наследник на видния бургаски държавник и еколог Манук Манукян.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР