Изпълнителят на хита Drop It Like It Hot наскоро се

...
Изпълнителят на хита Drop It Like It Hot наскоро се
Коментари Харесай

Снуп Дог започва нещо ново

Изпълнителят на шлагера " Drop It Like It Hot " неотдавна се похвали, че ще работи като изобретателен и стратегически съветник в звукозаписната компания Def Jam Records.

В портфолиото на лейбъла е цялостно с фамозни музиканти, сред които Кание Уест, Nas, Джъстин Бийбър, Public Enemy, Beastie Boys и още звезди от музикалната сцена.

Във видео известието във връзка новината, което е качено в Instagram профила на Def Jam, Снуп Дог самичък задава и дава отговор на въпроса, който вълнува мнозина.

" Вероятно се чудите за какво толкоз късно в кариерата си бих желал да работя за Def Jam Records ", стартира звездата. " Е, да ви кажа, като млад рапър, Def Jam беше свещеният граал на хип-хопа. "

И прибавя, че желае да оказва помощ на изпълнителите, да им дава обич и мъдрост, насоки и схващане, както и да ги научи на някои трикове, които самият той е научил " в играта ".

От самия лейбъл са не по-малко разчувствани и с неспокойствие го чакат на борда, оповестяват от Female First.
 Снуп Дог, Доналд Тръмп и какво ще направи рапърът за пръв път тази година
Първият път на Снуп Дог

Защо рапърът ще гласоподава за първи път в живота си тази година

Джеф Харлстън, краткотраен изпълнителен шеф и общоприет консултант на Def Jam, споделя, че Снуп Дог доста добре знае какво е нужно, с цел да бъдеш сполучлив, и е един от най-креативните и предприемчиви хора, които познава.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР