Изпълнителят на хита Drop It Like It Hot наскоро се

Изпълнителят на хита Drop It Like It Hot наскоро се ...

Снуп Дог започва нещо ново


Изпълнителят на хита "Drop It Like It Hot" наскоро се похвали, че ще работи като креативен и стратегически консултант в звукозаписната компания Def Jam Records.

Впортфолиото на лейбъла е пълно с прочути музиканти, между които Кание Уест, Nas, Джъстин Бийбър, Public Enemy, Beastie Boys и още звезди от музикалната сцена.

Във видео съобщението по повод новината, което е качено в Instagram профила на Def Jam, Снуп Дог сам задава и отговаря на въпроса, който вълнува мнозина.

"Вероятно се чудите защо толкова късно в кариерата си бих искал да работя за Def Jam Records", започва звездата. "Е, да ви кажа, като млад рапър, Def Jam беше свещеният граал на хип-хопа."

И добавя, че иска да помага на изпълнителите, да им дава любов и мъдрост, насоки и разбиране, както и да ги научи на някои трикове, които самият той е научил "в играта".

От самия лейбъл са не по-малко развълнувани и с нетърпение го очакват на борда, съобщават от Female First.
Снуп Дог, Доналд Тръмп и какво ще направи рапърът за пръв път тази година
Първият път на Снуп Дог

Защо рапърът ще гласува за първи път в живота си тази година

Джеф Харлстън, временен изпълнителен директор и генерален съветник на Def Jam, споделя, че Снуп Дог много добре знае какво е нужно, за да бъдеш успешен, и е един от най-креативните и предприемчиви хора, които познава.

Източник: lifestyle.bg