Изпълнителят Миро призова хората да гласуват с бюлетина 28 за

...
Изпълнителят Миро призова хората да гласуват с бюлетина 28 за
Коментари Харесай

БСП за България представи листата си пред варненци

Изпълнителят Миро прикани хората да гласоподават с бюлетина 28 за добър избор, оповестиха от пресцентъра на Българската социалистическа партия.

Коалиция " Българска социалистическа партия за България “ показа всички претенденти за народни представители от 3 МИР – Варна пред варненци на величествен концерт, с присъединяване на една от най-големите модерни звезди на поп сцената – Миро.

" Българска социалистическа партия, с изключение на партията с най-социалната стратегия, е единствената политическа мощ, която моли за дипломатичност и отговорно държавническо държание във външнополитически проект. Ходовете, касаещи националната сигурност на страната ни и връзките ни с трети страни, което наблюдавахме в последните месеци, буди у нас съществено безпокойствие. Изгонването на 70 съветски дипломати - еднолично и без ясни претекстове от някогашния министър председател Кирил Петков, беше деяние без аналог в най-новата история на България “, съобщи пред събралите се членове и симпатизанти на левицата, варненци петият в листата кап. Георги Горгиев. И приключи: " Имате думата ми на български офицер, че  " Българска социалистическа партия за България “ е гарантът за опазване на неутралитет от страна на българската страна за уравновесена и национално виновна външна политика. Гласувайте за Българска социалистическа партия с №28 в интегралната политика. “

За направеното за младите фамилии и децата приказва ръководителят на Градския съвет на Българска социалистическа партия във Варна и втори в листата на обединението Павел Раличков: " Аз съм татко на три деца и съм чиновник в частния бранш. Благодарение на работата на депутатите и министрите от левицата в предходния мандат, в бюджета на моето семейство всеки месец има с близо 200 лв. повече, откакто детските градини станаха безвъзмездни, а необлагаемият най-малко от 4500 стана 6000 лв.. И аз, както и останалите родители, чакам безплатните учебници на учениците от 1 до 12 клас и безплатните медикаменти за децата до 14 години. От години всички приказваме за тревожната наклонност на задълбочаваща се демографска рецесия. Българска социалистическа партия е единствената партия, която предлага действителни ограничения за преодоляване на този рисков за нацията ни развой. Ние имаме ясна стратегия за подкрепяне на младите фамилиите и майчинството “, съобщи от сцената Раличков.

" Аз знам, че Българска социалистическа партия ще извърши тези си задължения, тъй като няма друга партия, която да се грижи толкоз доста за младежите и за децата на България с действителни дейности, не с красиво звучащи обещания “, безапелационен беше градският водач на левицата във Варна.

" Живеем в тежки, динамични и на моменти страшни времена “, стартира изявлението си лидерът на листата на коалиция " Българска социалистическа партия за България “ Борислав Гуцанов. Той даде обещание едно от първите неща, които ще направи левицата в идващия мандат е с дипломатически ходове България да взе участие в прекъсването на военните спорове.

Друг значим ангажимент, съгласно Гуцанов, е да бъдат обезпечени топлота за хората и развиване на стопанската система през настъпващата зима. Затова Българска социалистическа партия ще упорства за таван на цените на газа, тока и водата. " Още в първите седмици ще приемем закон за изземане на свръхпечалбите на всички енергийни сдружения “, безапелационен бе лидерът на листата на обединението за Варна.

" Ролята на Българска социалистическа партия за следващ път ще бъде на мъдрата партия, на която всеки може да разчита. Партия, която е дипломатична, и може да обезпечи разцвет и благоденствие за страната ни “, добави той и продължи: " Аз съм сигурен, че ние ще осигурим това, което сме заложили в програмата си. Ще има безвъзмездни учебници за децата от 1 до 12 клас, безвъзмездни медикаменти до 14 години, ще бъдат преизчислени всички пенсии, тъй че да са обективни за всички. “

" Нашата партия не е инцидентно на 130 години. Ние знаем по кое време и какво да създадем, с цел да върви страната ни по-добре, с цел да се усещаме патриоти, с цел да живеем и работим в страната си, а не отвън нейните граници. Подкрепете ни на 2-ри октомври, с цел да можем да изградим тази съвременна България, която сигурен съм всеки носи в сърцето си и желае да я види за себе си и за своите деца. Пътят към успеха минава през Българска социалистическа партия с № 28! “, прикани Борислав Гуцанов.

" Имате право на избор, гласувайте! Бюлетина 28 е добър избор! “, прикани феновете си във Варна Миро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР