Изпълнителят Кристиан Талев, по-известен като Криско, се ожали в личния

...
Изпълнителят Кристиан Талев, по-известен като Криско, се ожали в личния
Коментари Харесай

Заформя се скандал! Криско скочи на кръчмар

Изпълнителят Кристиан Талев, по-известен като Криско, се ожали в персоналния си профил във Facebook от кръчмар. Неприятната преживелица се разиграва сред артиста и притежателя на бар в Студентски град. Криско не крие и името на въпросния господин - Марио Дуков.

Талев твърди, че анулира присъединяване си там поради неточно отношение.

" Участието довечера отпада заради некоректното отношение от притежателя Марио Дуков. Разбрах, че това е негова постоянна процедура, тъй че поучавам изпълнителите, които получат покана за този клуб, да не поемат задължения, преди да са сигурни, че ще бъдат спазени уговорените условия “, написа изпълнителят, след което добави линк към профила на притежателя, с цел да могат да видят всички кой е.

Екип на  " Телеграф “ се свърза и с клуба в Студентски град, където Криско трябваше да пее, само че тяхната позиция по случая е много по-различна. " Защо неточно отношение от страна на притежателя? Просто няма резервации за неговото присъединяване. Нито една. Когато каним един реализатор, чакаме, че той има публика, единствено че при него казусът не е подобен “, безапелационни са от клуба.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР