Изпълнителното бюро на ПП „Презареди България“ с окончателно решение дали

...
Изпълнителното бюро на ПП „Презареди България“ с окончателно решение дали
Коментари Харесай

Изпълнителното бюро на ПП „Презареди България“ с окончателно решение дали ще се явява на евроизборите

Изпълнителното бюро на Политическа партия „ Презареди България “ с дефинитивно решение дали ще се явява на евроизборите. Това стана по време на провело се през днешния ден съвещание в Страсбург.

ПРОТОКОЛЪТ ОТ ЗАСЕДАНИЕТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

От възложен на медиите протокол от съвещанието излиза наяве, че членовете на Бюрото са изказали съболезнования на всички жертви и починали при злокобния атентат на коледния базар в Страсбург. Те осъжда атентата, "независимо от претекстовете и религиозните подбуди на причинителите ", и приканват Европейския парламент /ЕП/, Европейската комисия /ЕК/ и страните-членки да подхващат по-сурови ограничения против вихрещия се в Европа ислямски радикализъм, който заплашва устоите на нашата цивилизация.Атентат в сърцето на Европа в навечерието на коледните празници и при съвещание на Екологичен потенциал е намерено предизвикателство и опасност към европейските народи и европейската цивилизация от новите ислямистки варвари.

По време на съвещанието е признат отчет на ръководителя на Политическа партия „ Презареди България “ Николай Бареков, в който се изброяват значимите триумфи на партията в интернационален проект, като се подчертава на формалното приемане на Политическа партия „ Презареди България “ в Алианса на европейските консерватори и реформисти, което я трансформира в първата българска партия с сходен статут. Като максимален триумф се дефинира включването на Политическа партия „ Презареди България “с двама представители в управлението на Алианса на европейските консерватори и реформисти – Николай Бареков и членът на Изпълнителното бюро на партията Георги Балабанов.

Изпълнителното бюро на Политическа партия „ Презареди България “ слага доста добра оценка, поради дейната интернационална активност на ръководителя Николай Бареков и присъединяване му в десетки задачи на ОССЕ и Европейския парламент в Азия, Африка и Латинска Америка.

ИБ дава незадоволителна оценка на работата на Коалиция от партии „ България без цензура “ поради напускането на Политическа партия „ Вътрешна македонска революционна организация “ и нейният представител и член на Екологичен потенциал Ангел Джамбзаки от обединението. Действията на Вътрешна македонска революционна организация доведоха до практическата загуба на позициите на Коалицията от партии в изпълнителното бюро на групата на Европейските консерватори и реформисти в Екологичен потенциал. Заради активността на отцепника от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки позицията зам.- ръководител на Бюрото на ЕКР, заемана от Николай Бареков, бе предадена от България на немската група парламентаристи. Поставя се въпросът в чий народен интерес е работил господин Джамбазки – в полза на непознати държавни ползи илив интерес на българската делегация.

Изпълнителното бюро на Политическа партия „ Презареди България “ реши да разпореди на ръководителя Николай Бареков мандат за продължение на почналите към този момент договаряния за общо явяване на избори за Европейски парламент с Политическа партия „ АТАКА “, поради консервативната идеология изповядвана от тази партия, както и с други политически субекти, разположени в политическото пространство в дясно-център и позиционирани в днешното ръководство.

В рамките на съвещанието ИБ изслуша отчет за резултатите от до момента водените договаряния с Политическа партия „ АТАКА “ и разпорежда на Николай Бареков задачата до 31 януари 2019 година да рапортува пред ИБ за състава на бъдещо съдружно съглашение сред Политическа партия „ Презареди България “ и други политически партии и организации изповядващи консервативни полезности за образуването на коалиция „ Обединени консерватори “.

В отчета на ръководителя е било изтъкнато желанието на Алианса на Европейските консерватори и реформисти консервативната общественост в България да се яви като обединен индивид на идните избори за Европейски парламент. Била е разисквана позицията на Николай Бареков и Георги Балабанов, в качеството им на членове на управлението на АКРЕ, за подадената молба за пускане на процедура по пълноправно участие на Политическа партия „ АТАКА “ в АКРЕ.

Политическа партия „ Презареди България “ насочи апел през месец януари да се проведат договарянията сред партията и други консервативни партии, в това число и Политическа партия „ АТАКА”, с цел да бъде подписано авансово съдружно съглашение до 31 януари 2019. Този график се постанова и от обстоятелството, че АКРЕ ще заседава през месец февруари в Рим и там се чака да бъде обявено окончателното решение за образуването на коалиция сред консервативните обединения в България, както и да се разисква процедурата за участие в АКРЕ на Политическа партия „ АТАКА”.

На форума на ЕКР в Рим е даден мандат на Николай Бареков, при подписване на съглашение с Политическа партия „ АТАКА”, да изиска незабавното приемане на партията в фамилията на европейските консерватори.

Николай Бареков е получчил изключителното пълномощие да работи по правенето на политическата и съдружна стратегия, която да бъде с напълно ултра-консервативна устременост, основана върху ценностните на християнската православна черква, фамилията, отбраната на границите и отбраната на националните ползи.

ИБ е дало мандат на управлението на „ ПрезаредиБългария” да подаде искане за осъществяване на идната международна конференция на консерваторите и реформистите, с представители от целия свят, при започване на месец март, с хазаин - град София. За задачата е упълномощила Николай Бареков да организира диалози със сестринските партии и му е упълномощила задача да обезпечи поддръжката на Републиканската партия на Съединени американски щати и на Британската консервативна партия.

Доклад по изпълнените рекомендации ще бъде прегледан след визитата на Николай Бареков във Фондация „ Херитидж”във Вашингтон и след срещите му с конгресмени и сенатори през втората половина на месец януари 2019.

При сполучливо показване на изборите за Европейски парламент ИБ разпореди на ръководителя Николай Бареков да води политика за основаването на коалиция сред ЕКР и ЕНП с възможното присъединяване на АЛДЕ и като се изключи ПЕС, извънредно десни обединения и Зелените.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР