Изпълнителното бюро на НС на БСП взе решение да не

...
Изпълнителното бюро на НС на БСП взе решение да не
Коментари Харесай

БСП няма да праща свой представител в българската делегация за Киев

Изпълнителното бюро на Народно събрание на Българска социалистическа партия взе решение да не бъде изпращан представител на партията в делегацията на министър-председателя Кирил Петков в Киев. Това оповестиха от пресцентъра на левицата.

Ръководството на Българска социалистическа партия се сплотява към позицията, че е налице задоволително информация за обстановката в Украйна и последствията от войната.

Българска социалистическа партия още един път декларира поддръжката си за изпращане на помощ на Украйна – филантропична, защитни средства, храни, лекарства и медицински материали, за възобновяване на гражданската инфраструктура и други , без военна помощ като муниции и смъртоносни оръжия.

Очакваме решението за цялостната поддръжка за Украйна да бъде взето в София, след съвещания сред съдружните сътрудници, като с това тематиката бъде затворена и държавното управление се концентрира върху превъзмогването на други проблеми с предпочитано значение като инфлацията, приходите, икономическия напредък, обществената политика.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР