Изпълнителното бюро на БСП – Перник и пернишките социалисти се

...
Изпълнителното бюро на БСП – Перник и пернишките социалисти се
Коментари Харесай

БСП остава без депутат в Перник заради гласовете за ДПС от Турция?

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия – Перник и пернишките социалисти се оповестиха изрично срещу прехвърлянето на гласове от Турция за Движение за права и свободи в Перник при разпределението на мандатите, съобщи БНР. Реакцията на социалистите е по отношение на оповестени прогнози, съгласно които един от четирите мандата в Перник отива при Движение за права и свободи, а Българска социалистическа партия остава без народен представител в Перник.

В позиция до медиите от пернишката конструкция на столетницата декларират, че не одобряват с поддръжката от 1.57 %, която получи в област Перник Движение за права и свободи, да има народен представител от района, а Българска социалистическа партия да остане без мандат.

Българска социалистическа партия е трета политическа мощ в региона с поддръжка на 12.19% от гласоподавателите, което е с над 2% повече от междинния резултат на партията в страната, акцентират локалните социалисти.

Според тях, в случай че прогнозното систематизиране на мандатите се окаже правилно, то няколкото хиляди гласоподаватели, подкрепили коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ в Перник, са осъдени от политическата класа и политическите игри у нас.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР