Изпълнителното бюро на БСП обяви, че партията не води преговори

...
Изпълнителното бюро на БСП обяви, че партията не води преговори
Коментари Харесай

БСП: Не водим преговори с Петков и Василев, както твърдят те

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия разгласи, че партията не води договаряния с " Продължаваме промяната " на някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

" Вчера Кирил Петков разгласи, че води диалози с хора от Българска социалистическа партия. Никой от законните органи на партията не знае за сходни диалози. Ако някой го прави от наше име, дано се знае, че не е упълномощаван за това. Както към този момент декларирахме, ние сме отворени за разговор, само че след изборите и по правила, кардинално и обществено “, се споделя в позиция на Изпълнителното бюро.

Преди ден при откриването на акцията на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков дефинира " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! " като евентуални сътрудници и посочи, че се водят диалози и с членове на Българска социалистическа партия и " ИТН ".

Шоуменът и водач на „ ИТН “ Слави Трифонов пръв реагира на изявлението. " Току-що гледах по новините по какъв начин Кирил Петков съобщи, че води диалози с “Има подобен народ”. Това не е правилно. Кирил Петков не е водил диалози нито с мен, нито с членове на управителни позиции в “Има подобен народ”. Така че, няма да употребявам думата “лъжа”, а ще кажа, че Кирил Петков приказва лъжи ", написа той във Facebook в петък вечерта.

Трифонов уточни още, че “Има подобен народ” не води предварителни диалози с нито една политическа мощ. “Това не е израз на отвращение. Ние считаме, че откакто стане ясно по какъв начин е дал своя вот суверенът, ще бъде доста по-просто и разумно да се постъпи вярно точно в полза на суверена”, добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР