Изпълнителното бюро на БСП няма да подкрепи предложения . В

...
Изпълнителното бюро на БСП няма да подкрепи предложения . В
Коментари Харесай

БСП няма да подкрепи бюджета на служебния кабинет

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия няма да поддържа оферти . В него има голословни разноски, занижени доходи и е противообществен по своя темперамент, сподели водачът на алените Корнелия Нинова на брифинг пред публицисти.

За Българска социалистическа партия най-важната тематика без значение от политическата обстановка е гарантиране на бюджет, сигурност за страната и успокоение за хората. В бюджета има 10 милиарда лева единствено за половин година, а не за цяла. Изглежда - гласувайте и ни дайте едни пари в задатък, а след това ще забележим ", разкритикува тя.

Социалистите желаят още листата за финансови разноски да бъде показан обществено . " За 10 минути да натиснем просто копчето в Народното събрание няма да стане ", заяде се Нинова.

Нинова уточни, че приходите също са малко в бюджета. Българска социалистическа партия ще се бори с всички сили да не продължава най-бедните, уязвимите, междинната класа и младите фамилии да заплащат цената на рецесията. Българска социалистическа партия ще упорства минималната работна заплата да е 850 лева от 1 юли, майчинските да са колкото минималната работна заплата.

Залагат се разходи по целия ПВУ в разходната част, без да са планувани приходите в приходната част на бюджета - това е неуместно съгласно Нинова . Червените упорстват служебният министър на финансите да направи доклад за осъществяването на бюджета до момента и да отговори на следните въпроси: Вярна ли е информацията, че са изхарчени повече пари от това, което се планува по закон? Вярна ли е информацията, че първият транш от парите по ПВУ не са употребявани по предопределение, а са изхарчени за други разноски? Социалистите желаят Росица Велкова да отговори обществени на въпросите в Народното събрание.
 Съветът по финанси на Българска социалистическа партия проучва бюджета на служебното държавно управление
Съветът по финанси на Българска социалистическа партия проучва бюджета на служебното държавно управление

Взети са под внимание бюджетните практики на страните членки на Европейски Съюз в техните бюджети

Българска социалистическа партия няма да обезпечи беззаконията на служебния кабинет. Според социалистите дефицитът в бюджета не е допустим . По изчисленията на Българска социалистическа партия един недостиг от 4-4.5% е действителен и вероятен, който не съставлява заплаха за страната.

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява и провелата се по-рано през днешния ден.

Днес първите две политически сили имат прогрес, приказват за управническа стратегия и могат да сформират постоянно държавно управление. Това чака водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която отговори на въпрос дали " алените " ще поддържат държавно управление на ГЕРБ.

Тя изясни в типичния си жанр, че в случай че някои от мандатоносителите предложения Българска социалистическа партия за поддръжка за сформиране на държавно управление, социалистите ще отидат, ще беседват и ще създадат вътрешнопартийно допитване по тематиката. Спрямо резултата от допитването вътре в самата партия - алените щели да отговорят дали могат да дадат поддръжка за първия или втория мандат.

Ако ГЕРБ и ПП/ДБ сформират държавно управление, социалистите са подготвени да бъдат опозицията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР