Изпълнителното бюро на БСП – София ще предложи свикване на

...
Изпълнителното бюро на БСП – София ще предложи свикване на
Коментари Харесай

Калоян Паргов ще поиска вот на доверие

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия – София ще предложи привикване на съвещание на висшия орган на градската организация на партията в столицата – Градска конференция на 19 март.

В дневния ред на съвещанието да е включена една точка – избор на доверие към ръководителя на организацията Калоян Паргов. Това реши управлението на Българска социалистическа партия – София.

Както към този момент писахме, по отношение на популяризираната манипулативна информация от " Позитано-20 " за някаква подписка против ръководителя на Горско стопанство на БСП-София Калоян Паргов, Горско стопанство на Българска социалистическа партия опровергава, че такава подписка е обсъждана и призната от управителния орган на най-голямата организация на партията.

Редица медии са получили известие от пресцентъра на „ Позитано “ 20, което се базира на позиция на Градския съвет на Софийската организация на Българска социалистическа партия, обвързвана с ръководителя ѝ Калоян Паргов.

Официално и изрично заявяваме, че Градският съвет на Българска социалистическа партия – София не е разглеждал и не е приемал сходна позиция.

Изпратената информация е подвеждаща и погрешна.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР