Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд обяви, че клубното

...
Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд обяви, че клубното
Коментари Харесай

Уудуърд затвъди позицията си към Солскяер: Ще продължим да го подкрепяме всяко лято

Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд разгласи, че клубното управление има вяра, че тимът прогресира под управлението на Оле Гунар Солскяер.

Според него „ алените дяволи “ са покорили „ доста върхове “ в последната година и притежателите ще продължат да поддържат мениджъра по време на летните трансферни прозорци.

„ Това, което се случва на терена, е огромният ни приоритет. Въпреки че нищо не е същото без почитателите на стадиона, видяхме доста върхове от последната ни среща през април до момента. Записахме онази серия от 14 мача без загуба, с помощта на която завършихме на трето място, и постигнахме огромни победи против ПСЖ и Република България Лайпциг при завръщането ни в Шампионската лига. Разбира се, осъзнаваме, че имаме още доста работа, с цел да реализираме постоянството, което е нужно за това да се печелят титли. Но позитивните знаци се виждат на терена и подготвителното игрище. Те ускоряват вярата ни в напредъка, реализиран от Оле, неговия екип и играчите “, съобщи Уудуърд по време на форума на почитателите на Манчестър Юнайтед.

„ Казах на тази среща през април, че оставаме ангажирани към процеса по подсилването на състава, пробвайки се да сме дисциплинирани по време на пандемията. С прехвърлянията, които направихме пред лятото, похарчихме чисто над 200 милиона евро за нови попълнения от лятото на 2019-а до момента. Това е повече от всеки различен огромен европейски клуб през този интервал. Ще продължим да поддържаме Оле с дълготраен проект за укрепване на тима, фокусиран върху летните трансферни прозорци “, добави още Уудуърд.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР