Изпълнителният директор на завод "Арсенал" Николай Ибушев излезе с изявление

...
Изпълнителният директор на завод "Арсенал" Николай Ибушев излезе с изявление
Коментари Харесай

Шефът на завод "Арсенал" проговори за тежкия инцидент

Изпълнителният шеф на цех "Арсенал " Николай Ибушев излезе с изказване през публицистите във връзка гежкия случай от през днешния ден.

По време на брифинг той удостовери, че причина за случая е нарушение на инструкциите за безвредна работа. След случая един човек почина, а втори служащ получи тежки изгаряния.

Николай Ибушев посочи, че случаят става в помещение, в което има миксер за димна примес. Самият апарат се задвижва от пулт.

"При затворена врата в същия миг по неразбираеми за нас аргументи двамата служащи се озовават вътре с работещ миксер. В този миг, случвайки се нещо в самия миксер, той се възпламенява и пламъкът обгаря двамата. Първият е смъртен случай, вторият е тежко ранен в болничното заведение. Какво е положението му не мога да кажа ", разясни Ибушев, представен от Фокус.

По думите му съгласно инструкцията миксерът би трябвало да се включи при затворена врата. В случаите, в които смесителят работи, не би трябвало да има никакви хора в помещението.

"Отново има нарушаване на инструкциите за безвредна работа, както се получава в такива случаи, имаме и случай ", разяснява шефът на завода.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР