Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев говори по повод 75-годишнината

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев говори по повод 75-годишнината
Коментари Харесай

Орманджиев: На ЦСКА предстоят 6 финала

Изпълнителният шеф на ЦСКА Стоян Орманджиев приказва във връзка 75-годишнината на клуба. Той показа, че на тима предстоят шест финала и всичко е в техни ръце. Орманджиев изрази гордостта си от юбилея на „ алените “ и показа, че този клуб е заслужил да бъде именуван Убиец на първенци.
„ Безусловно ЦСКА е най-успешният български клуб. Заслужил си е званието „ Убиец на първенци в Европа “. С горделивост съставлявам клуба “, показа Орманджиев.
„ Призванието на армейския клуб е Величие. Много сполучлива история на ЦСКА. Надяваме се положителните времена да предстоят “, добави той.

„ Всичко, което е купа, стадион, купа, подхожда на ЦСКА, тъй че това е обвързване за ЦСКА. “

„ Очакваме да е празник. Времето е хубаво. Имаме ден на отворените порти, който стартира в 12 часа. “

„ Финалът на нашата организация е събитието тази вечер във „ Военния клуб “ от 18 часа, където ще се съберат всички, които са свързани с ЦСКА и са носили наслада на България, и на всички „ армейци “.

„ От спортно-техническа позиция беше доста значимо да победим през вчерашния ден. С оглед събитията и резултата от предходния дуел, за нас беше доста значимо да победим през вчерашния ден. Имахме най-сетне мач, който по-лесно да го изгледаме “, продължи изпълнителният шеф на ЦСКА.

„ Изключително значимо е да победим и в идния мач. Преди вчерашния мач бяха седми финала, в този момент имаме шест финала и всичко е в наши ръце. “

„ Историческа горделивост чувствам. Аз се гордея от триумфите на дядо ми и татко ми. Те са част от тази история на ЦСКА, която постоянно ще стои със златни букви. Много ми се желае, въпреки и да е доста мъчно, да съумея да надмина тези триумфи, само че даже и малко да се приближа, аз ще бъда извънредно горделив “, сподели още Орманджиев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР