Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев даде интервю за Домът

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев даде интервю за Домът
Коментари Харесай

Шеф в ЦСКА: Очаквахме повече за Купата, но голямата цел е друга

Изпълнителният шеф на ЦСКА Стоян Орманджиев даде изявление за " Домът на футбола " по DIEMA SPORT. Ръководителят говори за процесите и структурата, които е заварил в 31-кратния първенец, задачите на клуба през сезона, самодейностите, в които " алените " вземат участие и други. 
 
" Всъщност към този момент месец и малко съм в ЦСКА. Вече няколко пъти споделих, че познавах хора от клуба, когато пристигнах. Беше ми извънредно елементарно да вляза. Наясно бях с огромна част от структурата. Всички ми вършат доста положително усещане. Всички сме там, с цел да бъде добре ЦСКА. Всеки си прави добре работата. Единственото ми страдание е, че през днешния ден, след вчерашния резултат няма по какъв начин да съм изключително ухилен ".

" Като цяло до момента нашият път за Купата не беше доста равен. Със Септември не беше безпрепятствено, с Гигант също. Вчера се затвърди усещането, че нашите представяния не са безапелационни. Поведението на терена в първите 60-70 минути не отговаряше на името ЦСКА. Ние приключихме малко по-раничко в шампионата. Имаме по-важна цел за преследване, само че тимът имаше капацитет да се показа по-добре. Искам да поздравя Черно море и им искам да вдигнат Купата. Не се затвориха, въпреки че не знам какъв брой прелестен мач стана за гледане. Желая им триумф. Оттук нататък ние се концентрираме за състезание, което е единственият позитив ".

" Не мога да кажа какъв брой играчите са мислели за шампионат. Част от моята работа е да участвам на тренировките. Самата сила сред щаба и управлението, и цялото въодушевление е доста добре. Всички осъзнават упованията, които има към тях. Те би трябвало да са подготвени за тази тежест. На трибуните също настроението е доста положително. Гледайки обстановката на Черно море в 8-ата минута, разбирам, че може би трябваше да се осъществя, с цел да реагира ЦСКА по-рано, да се разсъни ".

" Винаги след паузата на националните тимове има разколебаване. Назон пътува задокеански полет, игра два мача за Хаити. Туфегджич се контузи дни преди мача. Турицов също е контузен, а доста разчитаме на него. Старши треньорът съгласно мен умее да изстисква максимума. Според мен сега на промените и тактическата сграда, се видя смяна. Но се дублирам - прекомерно късно се завърнахме в мача ".

" Допуснатите голове против Черно море си ги предизвикахме ние. Ако бяхме получили гол по-рано, в този момент щях да съм в по-добро въодушевление. И при Брадли при първия гол, и при Юга при втория. Но самостоятелни неточности се случват. Дано това е цената, която сме платили. С такова показване мъчно ще си достигнем крайната цел. Трябва във всеки мач да си мобилизиран и стимулиран на терена ".

" Откакто съм в клуба не виждам напрежение, а въодушевление. Ако има напрежение, то не си проличава на напред във времето. И в играчите, и в щаба, и в управлението. Усеща се, че сме на прав път. Има неспокойствие, несъмнено. Но то не внася напрежение, а мотивация. Пред тези състезатели има късмет да запишат със златни букви името си в историята на клуба ".

" Национална спортна база разгласи, че покриват лицензите. Не съм видял на Йордан Лечков изявлението, само че е значимо ние да създадем нашите си задания ".

" Радвам се за благотворителните начинания. Споменах за хората, които обществеността познава. Дори не ни доближава време за всички хрумвания. Специално за учебното заведение в Белозем, мога да кажа, че е от акцията " Тук ще бъдат и нашите деца ". Обърната е към дребните деца. Важно е в тях да се възпламени искрата към спорта и футбола. Искаме по някакъв метод да придадем обвързваното с ЦСКА като блян, дисциплинираност и кураж. Да се виждат от ден на ден дечица по стадионите. Целта е да идват естествени хора на стадиона, да идват с деца и съпруги. Да си кажат, че им е прелестно на стадиона. Да се поразходят, да изпият някоя напитка, да е прелестно. Ходенето на мач е прелестно събитие, а не да се чудиш по какъв начин ще влезеш на стадиона. Нужно е несъмнено и продуктът на терена е добър. " Армейско учебно заведение " също генерира голям интерес. Ще е разграничено на три част. Ще се възпитават умения в децата. Ще има игри, без значение от спорта, който вълнува децата. Нещо в порядъка на 5 до 15 години. В последна сметка желаеме децата да бъдат добре и да спортуват ".

" Феновете знам какво желаят. Знам и какво желаят да кажа. Надявам се след към месец или месец и половина да честваме освен поради юбилея, само че и с купата ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР