Изпълнителният директор на ЦСКА - София Стоян Орманджиев разкри, че

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - София Стоян Орманджиев разкри, че
Коментари Харесай

Орманджиев: На последните два мача се прекрачиха границите, заради шепа хора страдаме всички

Изпълнителният шеф на ЦСКА - София Стоян Орманджиев разкри, че " алените " ще апелират наказването с два мача без аудитория. Ръководителят показа, че съгласно него Дисциплинарната комисия мери с двоен критерий наказванията. Той обаче разкритикува и част от последователите на столичния гранд и по-специално за представянето им в дуелите против Славия и Лудогорец. 
 Орманджиев: Предстоят ни шест финала, всичко е в наши ръце Орманджиев: Предстоят ни шест финала, всичко е в наши ръце
" След мача с Хебър това беше един от главните въпроси. Заради шепа хора страдаме всички, които желаеме ЦСКА да побеждава. Губим най-важното си преимущество – публиката. Поведението обаче е неприемливо. И на мача със Славия, и на мача с Лудогорец се прекрачиха границите. Има някои неща, които са допълнително. Веднага откакто разбрахме наказването, подготвихме с юридическия екип обжалване. Поискахме доказателства за тези доста тежки пострадвания. Разбрахме, че имало доста тежко потърпевши и ние сме доста загрижени. Искаме наказванията да са с идентичен критерий. Много се радваме, че всяко предписание се съблюдава и всяка писмен знак от закона. Но дано е за всички. На нас ни се желае това наказване да отпадне, само че може и с отчасти наказване. Апелативната комисия да се събере по-бързо, тъй като това касае доста последователи. Не бях в клуба тогава, само че си спомняме всички, когато нашият физиотерапевт пострада от бомбичка и е вадено здравно за него. Може да приравняваме нещата. Решенията би трябвало да са правилни и идентични ", сподели Орманджиев.
 ЦСКА на 75! ЦСКА на 75!
" Ами действително видяно е сложен за коментиране мача с Лудогорец. Рядко се организира по този начин дуел. Можеше доста по-безболезнено и леко да бъде решен казусът. Продължението беше малко, само че ние като цяло имаме проблем с продълженията на мачовете. Но и като качество на футбола би трябвало да се подобрим. Не желая да върша съпоставения с Левски и семейството им във Велико Търново, само че е допустимо. Ние би трябвало да се организираме, както ни е разпоредено. На 8 май организираме състезателен празник с Общо събрание на колегиите ЦСКА. Ще има баскетбол, хандбал, естетическа гимнастика, доста спортове. Ако дуелът остане по този начин, ще има видеостена за последователите, които желаят да поддържат отвън стадиона. Всички, които подготвят продуктите за юбилея, го вършат с доста обич, мисля, че резултатът се вижда ", приключи Орманджиев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР