Изпълнителният директор на ЦСКА - София Стоян Орманджиев определи колко

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - София Стоян Орманджиев определи колко
Коментари Харесай

Стоян Орманджиев с оптимистични новини за новия стадион на ЦСКА - София

Изпълнителният шеф на ЦСКА - София Стоян Орманджиев дефинира какъв брой време ще отнеме построяването на новия стадион на " алените ". Той съобщи, че желае клубът, а и цяла България, да се гордее с този стадион.

" Oткакто съм шеф, няма ден, в който да не се приказва за стадиона. Новото е, че му се вижда краят. Говорим си за механически план и да бъде публично показан. На никого не му се желае да става прекомерно постепенно, само че тук е вложен голям запас от хора и всеки от тях се занимава със спецификите на стадиона. Като стигнем до всеки един подробност, като самото място на стадиона и всичко, което ще бъде като инфраструктура, всичко това е ужасно доста работа ", показа Орманджиев в предаването " Домът на футбола ".
 Весела Лечева за Весела Лечева за " Армията ": Остава футболният клуб да показа идейния план
" Ние би трябвало да създадем нещо, което ще остане за годините напред и да бъде благосъстояние. Ние желаеме да се гордеем с този стадион и това да бъде стадион на ЦСКА, на България. Искаме след години това да е стадион и забележителност. Аз тичам от спекулациите. Информацията, която е публична, излиза непосредствено от нас. Министър Весела Лечева го сподели най-добре, страната не пречи, а нашият ангажимент е да си свършим работата добре, всичко да е ясно и чисто ", добави той.
 Изборите бавят проектите за Изборите бавят проектите за " Българска войска "
" Не знам тъкмо за какви периоди е ставало въпрос. Вижда му се краят. Може би не съм тъкмо аз индивидът да каже по кое време, само че всички работят това да стане допустимо най-скоро. Една такава активност е разтегливо разбиране. Но за от година и половина до две е действителна опция за изграждане на стадиона ", приключи изпълнителният шеф на ЦСКА - София.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР