Изпълнителният директор на ЦСКА - София Стоян Орманджиев говори по

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - София Стоян Орманджиев говори по
Коментари Харесай

Орманджиев: Предстоят ни шест финала, всичко е в наши ръце

Изпълнителният шеф на ЦСКА - София Стоян Орманджиев приказва във връзка 75-годишнината на клуба. Той показа, че на тима предстоят шест финала и всичко е в техни ръце. Орманджиев изрази гордостта си от юбилея на „ алените “ и показа, че този клуб е заслужил да бъде именуван Убиец на първенци. 

" Безусловно ЦСКА е най-успешният български клуб. Заслужил си е званието " Убиец на първенци в Европа ". С горделивост съставлявам клуба. Призванието на армейския клуб е Величие. Много сполучлива история на ЦСКА. Надяваме се положителните времена да предстоят. Всичко, което е купа, стадион, купа, подхожда на ЦСКА, тъй че това е обвързване за ЦСКА. Очакваме да е празник. Времето е хубаво. Имаме ден на отворените порти, който стартира в 12 часа. Финалът на нашата организация е събитието тази вечер във „ Военния клуб “ от 18 часа, където ще се съберат всички, които са свързани с ЦСКА и са носили наслада на България, и на всички „ армейци “, сподели Орманджиев.
 ЦСКА на 75! ЦСКА на 75!
" От спортно-техническа позиция беше доста значимо да победим през вчерашния ден. С оглед събитията и резултата от предходния дуел, за нас беше доста значимо да победим през вчерашния ден. Имахме най-сетне мач, който по-лесно да го изгледаме. Изключително значимо е да победим и в идния мач. Преди вчерашния мач бяха седми финала, в този момент имаме шест финала и всичко е в наши ръце. Историческа горделивост чувствам. Аз се гордея от триумфите на дядо ми и татко ми. Те са част от тази история на ЦСКА, която постоянно ще стои със златни букви. Много ми се желае, въпреки и да е доста мъчно, да съумея да надмина тези триумфи, само че даже и малко да се приближа, аз ще бъда извънредно горделив “, съобщи още Орманджиев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР